Libnet.ro
UNICEF

18:15

Profit de 3,5 milioane de euro pentru Posta Romana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 3,5 milioane de euro pentru Posta Romana

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele sase luni din 2016, un profit net de 15,8 milioane de lei 3,5 milioane de euro), in crestere cu 2,5% fata de perioada similara a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Posta Romana a inregistrat un profit net de 3,5 milioane de euro, in prima jumatate de an

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele sase luni din 2016, un profit net de 15,8 milioane de lei, adica 3,5 milioane de euro, in crestere cu 2,5% fata de primele sase luni din 2015.

Posta Romana a avut un profit de 3,5 milioane de euro

Compania Nationala Posta Romana a inregistrat, in primele sase luni din 2016, un profit brut de 19,6 milioane de lei 4,4 milioane de euro), in crestere cu 5% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

JLL a securizat o finantare de 6 milioane de euro pentru Adval Asset Management

Compania de management in domeniul imobiliar Adval Asset Management, impreuna cu JLL Romania, a securizat un credit de 6 milioane de euro pentru refinantarea cladirii de birouri Cascade Offices din Bucuresti.

Sonae Sierra a inregistrat un profit net total de 59 milioane euro

Sonae Sierra, companie de proprietati imobiliare dedicata, a inregistrat un profit net de 59 milioane euro in prima jumatate a anului 2016, alaturi de cresterea vanzarilor chiriasilor si o ridicare a nivelului ratei de ocupare, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Concedieri in masa la Posta Romana

Posta Romana vrea sa desfiinteze 264 de posturi si sa concedieze 192 de angajati din departamentele de conducere, functional-administrativ si auxiliar. Sindicalistii urmeaza sa prezinte un punct de vedere.

Deutsche Telekom: Veniturile fostelor Romtelecom si Cosmote au crescut usor cu 0,4% pana la 242 milioane euro in trimestrul doi din acest an, dar fostul Cosmote a mai pierdut 25.000 de clienti

Veniturile grupului de firme Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) au crescut usor cu 0,4% in trimestrul doi din acest an pana la 242 milioane euro, in conditiile in care, raportat la acelasi trimestru din 2015, cresterea cu 7,1% a veniturilor fostului Cosmote pana la 106 milioane euro nu au compensat scaderea cu 4,2%, pana la 136 milioane euro, a veniturilor fostului Romtelecom, arata datele publicate joi de grupul Deutsche Telekom. Pe de alta parte, in trimestrul mentionat, fostul Cosmote a mai pierdut 25. 000 de clienti, ajungand la peste 5,909 milioane clienti, dupa trei trimestre consecutive de scaderi. UPDATE: Grecii de la OTE anunta rezultate diferite fata de nemtii de la DT la Telekom Romania: Fostul Romtelecom a crescut pe telefonie fixa, iar numarul clientilor fostului Cosmote a scazut la 5,6 milioane utilizatori.

Adval Asset Management obtine o refinantare de 6 mil. euro pentru proiectul de birouri Cascade Offices din Capitala

Adval Asset Management a obtinut un credit de 6 milioane de euro pentru refinantarea cladirii de birouri Cascade Offices din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de 4. 200 metri patrati, sediul unor importante companii din Romania, printre care.

CET Galati, pierderi anuale de 15 milioane euro

Dezastrul la care a ajuns sistemul de termoficare la Galati poate fi considerat un etalon al proastei administrari, pentru ca s-a ajuns la pierderi financiare imense pentru a fi tinut in functiune un sistem depasit din punct de vedere tehnic, care produce anual pierderi tehnologice de 42,7%, in bani aceasta insemnand o suma de 49 milioane lei, adica echivalentul a 11 milioane de euro.

Cate milioane de euro au cheltuit spectatorii la Untold Festival. Zece beri, media zilnica pentru fiecare meloman

Organizatorii Untold au anuntat anul trecut ca cei 240. 000 de participantii la festival au generat 20 de milioane de euro pentru Cluj. in conditiile in care anul acesta au fost peste 300. 000 de participanti, suma estimata este de 25,1 milioane de euro. Un studiu al Universitatii Babes-Bolyai a venit insa cu alte sume.

Romania a absorbit 57 milioane euro din fondurile de dezvoltare rurala pe 2014-2020

Romania a absorbit 57 de milioane de euro din fondurile pentru perioada de programare 2014-2020, acesti bani fiind atrasi prin Programul de Dezvoltare Rurala, conform datelor furnizate Agerpres de reprezentanti ai Comisiei Europene de la Bruxelles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )