Libnet.ro
UNICEF

22:30

Profit net de 84 milioane lei, pentru ING Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit net de 84 milioane lei, pentru ING Romania

ING Romania a obtinut in primul trimestru din 2016 un profit net de 84 milioane lei, cu 3% mai mare comparativ cu primul trimestru din 2015, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Profit net de 8,8 milioane lei, pentru OTP Bank Romania

OTP Bank Romania a inregistrat un profit consolidat neajustat dupa impozitare de 8,8 milioane lei, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat de presa.

Electromagnetica a obtinut un profit de 1,527 milioane lei

Electromagnetica a inregistrat, in primul trimestru din 2016, un profit de 1,527 milioane de lei, dupa ce, in aceeasi perioada a anului anterior, inregistrase o pierdere de aproape 3,37 milioane lei, conform rezultatelor financiare remise, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB), potrivit unui raport financiar, publicat pe site-ul companiei.

OTP Bank Romania a obtinut un profit net in crestere cu 50%, la 8,8 milioane lei

OTP Bank Romania a consemnat, in primul trimestru, un profit net de 8,8 milioane lei, mai mare cu 50% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Grupul Electrica a inregistrat un profit net in crestere cu 12%

Grupul ELECTRICA, lider in distributia si furnizarea de energie electrica in Romania, a inregistrat in trimestrul I din 2016 ianuarie-martie) un profit net consolidat de 142 milioane lei, ceea ce inseamna o crestere cu 15 milioane lei, respectiv cu 12%, fata de primul trimestru al anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Oil Terminal a incheiat primul trimestru cu un profit net de peste 7 milioane lei

Oil Terminal, compania care opereaza terminalul petrolier din Constanta, a inregistrat in primele trei luni ale acestui an un profit net de 7,091 milioane lei, cu 8,5% mai mare fata de cel din perioada similara din 2015, de 6,532 milioane lei, conform informatiilor financiare remise, luni, Bursei de Valori Bucuresti.

Profit net de 7,1 milioane de lei la Antibiotice Iasi in primul trimestru

Antibiotice Iasi a obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 7,1 milioane de lei, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu 39% peste cel bugetat, reiese dintr-un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Transelectrica a raportat un profit de 99 milioane de lei

Transelectrica TEL) a inregistrat, in primul trimestru, un profit net de 99 milioane de lei, in scadere cu 21,6% fata de cel din primele trei luni din 2015, potrivit raportului companiei, publicat ieri.

Profitul Romgaz a scazut cu 13,1% in primul trimestru, la 489,3 milioane lei

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz a incheiat primul trimestru al acestui an cu un profit net de 489,3 milioane lei, in scadere cu 13,1% fata de cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, de 563 milioane lei, conform datelor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti.

Rompetrol Well Services - pierdere de 1,2 milioane lei

Rompetrol Well Services a inregistrat, in primul trimestru din acest an, o pierdere de peste 1,2 milioane lei, comparativ cu un profit net de 257. 931 lei, in aceeasi perioada a anului precedent, potrivit rezultatelor financiare ale companiei publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), citate de Agerpres.

Profit net in scadere cu 27% pentru Alumil Rom Industry SA

Alumil Rom Industry SA a raportat, in primul trimestru din 2016, un profit net de 77. 923 de lei, in scadere cu 27,11% fata de primele trei luni din anul anterior, reiese din datele financiare publicate, vineri, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), citate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )