Libnet.ro
UNICEF

06:15

Profit record pentru Samsung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit record pentru Samsung

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de televizoare si telefoane inteligente, a raportat un profit record pentru trimestrul al treilea, in baza cererii pentru aparatele din gama Galaxy. continuă pe Ziarul Bursa

Samsung raporteaza profit record datorita seriei Galaxy

Grupul sud-coreean Samsung Electronics, cel mai mare producator de televizoare si smartphone-uri din lume, a raportat un profit record, peste asteptarile analistilor, si si-a marit avansul fata de Apple la vanzarile de smartphone-uri, ca urmare a.

Samsung a obtinut un profit record de 7,3 miliarde dolari in trimestrul trei din 2012

Samsung Electronics, cel mai mare producator de televizoare si telefoane mobile din lume, a raportat vineri un profit operational record de 8,10 trilioane woni 7,3 miliarde dolari) in trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, in crestere cu 91% fata de aceeasi perioada a anului trecut si peste estimarile analistilor, informeaza Bloomberg. Estimarile facute de 32 de analisti pentru Bloomberg indicau un profit operational de 7,58 trilioane woni pentru Samsung in trimestrul trei al acestui an.

Samsung a obtinut un profit record de 7,3 miliarde dolari in trimestrul trei din 2012

Samsung Electronics, cel mai mare producator de televizoare si telefoane mobile din lume, a raportat, astazi, un profit operational de 8,10 trilioane woni 7,3 miliarde dolari) in trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, in crestere cu 91% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Bloomberg, conform surselor de presa.

Barack Obama a strans 181 milioane de dolari pentru campanie in septembrie, un record pentru 2012

Barack Obama a strans in luna septembrie 181 de milioane de dolari pentru a-si finanta cursa electorala pentru Casa Alba, o suma record pentru campania prezidentiala americana in 2012, a anuntat sambata echipa sa de campanie, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )