Libnet.ro
UNICEF

12:00

Profit in scadere in cel de al doilea trimestru pentru BMW, in urma unor investitii masive in noile modele

B1 B1,
Profit in scadere in cel de al doilea trimestru pentru BMW, in urma unor investitii masive in noile modele

BMW a anuntat o scadere de 8,8% a profitului pentru cel de al doilea trimestru, ce este determinata de cresterea investitiilor in modele noi, printre care si primul autoturism electric, relateaza Bloomberg. continuă pe B1

BP, pe profit in al doilea trimestru

Grupul energetic BP a anuntat astazi ca a revenit, in al doilea trimestru, pe profit, dupa pierderea inregistrata anul trecut, informeaza AFP.

Vanzarile de smartphone-uri din al doilea trimestru ingroapa iPhone-ul

A sosit momentul in care marile companii de studii si statistici publica raportul pentru vanzarile de smartphone-uri in al doilea trimestru. In imaginea de mai sus, aveti o vedere detaliata a evolutiei pietei de smartphone-uri din ultima perioada. Cu aceasta ocazie, cei de la IDC confirma din nou ca vanzarile de smartphone-uri au depasit detasat vanzarile de telefoane simple, de vorbit. Aceasta situatie a avut loc pentru prima oara in trimestrul intai al acestui an si nu pare sa se .

Profitul BMW a scazut in al doilea trimestru

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial, a anuntat o scadere de 8,8% a profitului pentru trimestrul al doilea, determinata in principal de cresterea investitiilor in modele noi, inclusiv primul autoturism electric dezvoltat de grup, relateaza Bloomberg.

Profit operational in crestere pentru Volkswagen, in al doilea trimestru

Volkswagen a inregistrat, in trimestrul al doilea, un profit operational de 3,44 miliarde euro, in crestere fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, si vanzari de 52,1 miliarde euro, in crestere cu 8,5%, depasind estimarile analistilor din Europa, informeaza Bloomberg.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )