Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo: Cand scapam de potop. Ce anunta meteorologii, unde lovesc furtunile violente in urmatoarele zile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand scapam de potop. Ce anunta meteorologii, unde lovesc furtunile violente in urmatoarele zile

Furtunile violente si potopul de ploi nu se opresc. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat instabilitate atmosferica accentuata si saptamana viitoare. in acest weekend, vremea rea matura Romania. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Vin fenomene extreme. Unde se anunta vijelii puternice si in ce regiuni fac ploile ravagii

Nu scapam de furtunile violente si de ploile torentiale prea curand. Vremea ramane in continuare instabila in toata tara, cu temperaturi maxime cuprinse intre 20 si 28 de grade. Administrati Nationala de MeteorologieANM) anunta ploi insemnate cantitativ.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea radical. Ce ne asteapta in iulie si in ce zone se anunta ploi devastatoare

Vremea continua sa se mentina instabila, iar ploile torentiale fac ravagii in toate regiunile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta precipitatii abundente si in urmatoarele zile. De altfel, pana la sfarsitul lunii iunie va ploua cu putere, iar temperaturile usor mai coborate fata de normalul datei din calendar.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 22-28 iunie 2020

Saptamana 22-28 iunie incepe cu o avertizare de cod galben, pentru toate zonele tarii. Meteorologii anunta vreme instabilia in toate judetele, manifestata prin averse cu un caracter torentail, insotite de.

Prognoza meteo, azi, 20 iunie 2020. Sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice

Sambata, 20 iunie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea va fi in continuare instabila, fiind asteptate averse insotite de descarcari.

Prognoza meteo weekendul 19-21 iunie 2020. Averse insotite de descarcari electrice pe parcursul tuturor zilelor

In acest weekend, 19 - 21 iunie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea se va mentine in general instabila. Aversele insotite de descarcari electrice.

Prognoza meteo, azi, 19 iunie 2020. Vremea se va mentine in general instabila

Vineri, 19 iunie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea se va mentine in general instabila. Ploile isi vor face simtite prezenta in toata tara, dar si in.

Prognoza meteo, azi, 18 iunie 2020. Capitala cuprinsa de averse ce pot avea caracter torential

Joi, 18 iunie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea va fi in continuare instabilla. Ploile isi vor face simtite prezenta in toata tara, dar si in.

Prognoza meteo, azi, 17 iunie 2020. Temperaturile maxime vor depasi 25 de grade

Miercuri, 17 iunie 2020, vremea va continua sa fie instabila, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade Celsius, potrivit prognozei meteo emisa de Administratia Nationala de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )