Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Canicula parjoleste Romania. Cate grade se anunta si in ce zona va fi potop, cand lovesc furtunile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Canicula parjoleste Romania. Cate grade se anunta si in ce zona va fi potop, cand lovesc furtunile

Vremea se mentine deosebit de calda si joi, iar aerul devine irespirabil. Meteorologii anunta 36 de grade la umbra in Lunca Dunarii. Racoare va fi la munte, unde, spre seara, sunat asteptate averse si descarcari electrice. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august. Temperaturi caniculare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 21 august. Meteorologii arata ca vremea va fi deosebit de calda in majoritatea regiunilor de pe teritoriul Romaniei. Afla care sunt temperaturile maxime si minime inregistrate! Vremea in toata tara Temperaturile sunt din nou in crestere, astfel ca vremea va .

PROGNOZA METEO 22 AUGUST. Vremea se va mentine calduroasa

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, pe suprafete mici caniculara la amiaza in zonele de campie din sud si sud-vest, iar disconfortul termic va fi ridicat.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Ce se anunta in urmatoarele zile

Vremea se afla intr-un proces de incalzire, astfel ca marti si miercuri se vor atinge 35-36 de grade Celsius in mare parte din tara. Canicula revine in mai multe regiuni, dar nu lipsesc din peisaj nici ploile de scurta durata.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: patru zile de canicula, cu 35 - 36 de grade Cum va fi vremea in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de canicula pana vineri inclusiv, cu temperaturi maxime de 35 - 36 de grade.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta dupa valul de canicula din aceasta saptamana. Unde vine toamna si cand lovesc ploile

Dupa un nou val de canicula in aceasta saptamana, vremea incepe sa se raceasca usor spre sfarsitul lunii, semn ca toamna isi intra in drepturi. Ploi slabe sunt posibile in intervalul 25-29 august, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) care a dat publicitatii estimarea evolutiei vremii pentru intervalul 19 august - 1 septembrie 2019.

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Temperaturi de foc, inclusiv in weekend

Valorile termice prognozate pentru Bucuresti, in perioada urmatoarelor zile, vor depasi 35 de grade Celsius, iar gradul de disconfort termic va fi ridicat, se precizeaza in prognoza Administratiei.

VREMEA. Prognoza meteo pana la sfarsitul saptamanii. De cand revin ploile?

Perioadele caniculare vor alterna cu intervale in care valorile termice diurne vor scadea cu peste zece grade Celsius, la nivel national, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea va fi, in general, caniculara la nivelul intregii tari

Vremea va fi, in general, caniculara la nivelul intregii tari, iar precipitatiile in general reduse cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, publicata luni si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )