Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Revelion 2018

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Revelion 2018

Spre sfarsitul anului regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei, in timp ce precipitatiile, indeosebi sub forma de lapovita si ninsoare, se vor semnala in ultimele zile din 2017. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Vreme calda in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor. Lapovita si ninsoare in ultimele zile din an si in primele din 2018

Vremea va fi mai calda in urmatoarele trei zile, cu temperaturi de pana la 13 grade Celsius in unele zone ale tarii, insa spre sfarsitul anului regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei, in timp ce precipitatiile, indeosebi sub forma de lapovita si ninsoare, se vor semnala in ultimele zile din 2017 si in primele din 2018, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 25 decembrie 2017 - 7 ianuarie 2018, publicata luni si citata de Agerpres.

Vremea va fi mai calda in urmatoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru toate regiunile

Vremea va fi mai calda in urmatoarele trei zile, cu temperaturi de pana la 13 grade Celsius in unele zone ale tarii, insa spre sfarsitul anului regimul termic va fi apropiat de.

Prognoza meteo: iarna adevarata loveste Romania de sarbatori. Cum va fi vremea de Craciun, unde ninge abundent si in ce regiune se anunta cel mai cald in ianuarie

Iarna adevarata loveste Romania de sarbatori. De Craciun si de Revelion vom avea parte de ninsori abundente in toate regiunile, mai putin in Bucuresti, insa fara temperaturi extrem de scazute.

Petrecere Revelion in Capitala: Peste 100 de hituri, sase ore de muzica live si zeci de artisti de top la Hit Revelion 2018 (FOTO)

Cea mai mare petrecere de Revelion din Capitala va avea loc in acest an in Piata George Enescu, unde Primaria Generala prin ARCUB organizeaza evenimentul Hit Revelion 2018. in noaptea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )