Libnet.ro
UNICEF

22:00

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Adevărul Adevărul,
PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi primavaratice in urmatoarele doua saptamani, arata prognoza meteo intocmita de specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in perioada 25 februarie - 10 martie 2019. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iarna isi face bagajele

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturi maxime de pna la 15 grade si precipitatii ncepnd din 1 martie

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii tari, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 25 februarie - 10 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Agerpres.

Procurorii DIICOT isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani in semn de protest fata de ordonanta de urgenta pe justitie

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a decis ca incepand de marti sa isi suspende activitatea pana pe 8 martie in semn de protest fata de ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, adoptata saptamana trecuta de Guvern, a anuntat institutia printr-un comunicat de presa.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea marti, 25 februarie

Vremea isi revine si scapam de gerul cumplit. Conform Administratiei Nationa de MeteorologieANM), temperaturile se vor situa in jurul valorilor de 10-11 grade. Vremea va fi predominant frumoasa in toata tara, precipitatiile fiind putine si izolate.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea duminica, 24 februarie

Desi temperaturile cresc usor, duminica vremea va continua sa fie geroasa. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), ninsori slabe se vor semnala in partea de nord a tarii.

Prognoza meteo: Iarna pune stapanire pe Romania. Trei zile de ger cumplit, ninsori si vant puternic

Iarna loveste Romania! Ninsori, ger si vant puternic. Aceasta este prognoza meteorologilor petnru urmatoarele doua zile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de ninsori si vreme rece, ce vizeaza majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea sambata, 23 februarie

Episodul de iarna severa, anuntat de meteorologi, cuprinde toata tara. Conform Administratiei Nationa de MeteorologieANM), vremea va deveni mai rece decat in mod normal la aceasta data, local geroasa dimineata si noaptea mai ales in nordul si in centrul tarii.

Chelsea, interdictie la transferuri n urmatoarele doua ferestre de mercato

Clubul Chelsea nu mai are dreptul sa legitimeze jucatori in urmatoarele doua perioade de mercato, din vara si iarna viitoare, pentru incalcarea regulamentului privind transferul fotbalistilor minori, informeaza lequipe. fr.

Bebelus mort dupa ce nu a mai fost schimbat doua saptamani: mama a primit inchisoare pe viata

O femeie din localitatea New Hampton, Iowa, a primit pedeapsa cu inchisoare pe viata dupa ce si-a lasat copilul nou nascut sa moara in chinuri. Dependenta de droguri, aceasta nu si-a mai ingrijit copilul timp de doua saptamani, micutul decedand din cauza malnutritiei, deshidratarii si infectie cu E. coli.

Moartea groaznica de care a avut parte un bebelus: mama nu i-a schimbat scutecul doua saptamani. Pedeapsa primita de femeie

O femeie din localitatea New Hampton, Iowa, a primit inchisoare pe viata dupa ce si-a lasat copilul nou nascut sa moara in chinuri groznice. Dependenta de droguri, mama nu si-a mai ingrijit copilul timp de doua saptamani, micutul decedand din cauza malnutritiei, deshidratarii si infectiei cu E. coli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )