Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea se schimba radical. Ploi si frig in aproape toata tara

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea se schimba radical. Ploi si frig in aproape toata tara

Vremea se va raci accentuat si in regiunile sudice, estice si centrale, astfel ca la nivelul intregii tari valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Cerul va fi temporar noro. continuă pe Antena3

Prognoza meteo 3 octombrie. Vremea se schimba radical

in vestul si nord-vestul tarii, cerul va fi noros, pe arii extinse va ploua moderat cantitativ, iar valorile termice vor fi semnficativ mai scazute fata de cele din ziua precedenta. in restul.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a emis prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea pe regiuni. in Banat, in primele trei zile vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu o.

Prognoza meteo pentru 2 octombrie. Vestea neasteptata pentru aceasta perioada

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, local chiar deosebit de calda in orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, dar cu innorari temporar.

Prognoza meteo pentru 1 octombrie. Veste neaasteptata de la meteorologi

Vremea va fi frumoasa si se va mentine calda in orele amiezii, chiar deosebit de calda pentru inceputul lunii octombrie in sud si sud-est. Cerul va fi variabil in primele ore ale zilei in sud-vest,.

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pana joi

Prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calda, iar in regiunile estice si sudice pe arii relativ extinse chiar deosebit de calda. Temperaturile maxime.

VRMEA. Anuntul ANM. Vremea se schimba radical! Cu ce surprize vine luna octombrie

Elena Mateescu, director ANM, a vorbit la Sinteza Zilei despre prognoza meteo de la inceputul lunii octombrie. Potrivit unei informarii ANM, se vor inregistra ploi in general moderate.

VREMEA. Anuntul ANM. Vremea se schimba radical! Cu ce surprize vine luna octombrie

Elena Mateescu, director ANM, a vorbit la Sinteza Zilei despre prognoza meteo de la inceputul lunii octombrie. Potrivit unei informarii ANM, se vor inregistra ploi in general moderate.

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Joi, temperaturile scad simtitor si sunt asteptate ploi pe arii extinse. Valorile termice scad brusc in vest, centru si nordul teritoriului.

Prognoza meteo ANM, marti, 1 octombrie. Schimbari bruste de temperatura care pot deveni periculoase pentru sanatate

Aministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 1 octombrie 2019. Sunt anuntate temperaturi mult mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer senin si vant slab. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie. Ploi si ninsori! Vremea se raceste brusc

Vremea se va raci brusc, in toata tara. Specialistii in meteorologie au anuntat si ce regiuni sunt vizate pentru caderile de precipitatii. Iata cum arata prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 octombrie! Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie Temperaturile vor scadea simtitor incepand cu urmatoarea perioada. De joi sunt asteptate ploi pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )