Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunta ger si ninsori

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru weekend. Meteorologii anunta ger si ninsori

Vremea va continua sa fie rece, la sfarsitul acestei saptamani, anunta meteorologii. in Bucuresti, temperaturile nu vor depasi 0 grade Celsius, iar in noaptea de sambata spre duminica se va instala. continuă pe Antena3

METEO. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Fenomen extrem in Romania

Meteorologii nu au vesti foarte bune. Fenomenul extrem care ne va face in continuare probleme este gerul. cu care ne vom confrunta in general diminetile. Vineri 11 ianuarie) Vremea va fi in continuare in.

Prognoza meteo miercuri 9 ianuarie: Urmeaza doua zile cu ninsori abundente in toata tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a transmis miercuri o informare meteo de ninsori abundente si viscol, valabila in intervalul 9 ianuarie, ora 22:00 - 11 ianuarie, ora 12:00.

Prognoza meteo: Vremea rea face ravagii in ianuarie. Unde va fi prapad, cat va ninge si ce temperaturi se anunta

Dupa episoadele de ger cumplit, vremea va cunoaste o usoara incalzire, insa nu scapam de ploi, lapovita si ninsori abundente. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza lunara. Se anunta precipitatii puternice si temperaturi scazute.

Prognoza meteo. Ninsorile s-au oprit. Vestile bune legate de vreme se opresc aici

Regiunile Europei afectate de ninsori au avut parte vineri de un moment de respiro, insa meteorologii avertizeaza ca un nou val de precipitatii este asteptat in weekend, relateaza DPA. Autoritatile.

Meteorologii anunta ninsori n Capitala n urmatoarele zile. Stratul de zapada va fi de 6-10 cm

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ninsori in urmatoarele zile in Capitala, precizand ca stratul de zapada va ajunge la 6-10 cm. Temperaturile vor fi intre -3 grade si 1 grad Celsius.

Prognoza meteo. Vremea se va incalzi, iar temperaturile cresc chiar si cu 8 grade

Miercuri se incalzeste, dar o sa avem o zi cam mohorata, cu ninsori slabe in jumatatea vestica. Dimineata, prin Banat si Crisana se mentin conditiile de polei. in tinuturile estice zarim un pic soarele,.

IBM vrea sa-ti foloseasca telefonul pentru o prognoza meteo mai buna

In lume exista miliarde de smartphone-uri si acestea ar putea fi utilizate pentru a prezice mai bine schimbarile climatice. IBM are un proiect prin care vrea sa foloseasca telefoanele ca.

VREMEA. Prognoza meteo pana la inceputul lui februarie. Cand se incalzeste

Regimul termic se va situa in limite normale pentru perioada incadrata intre ultimele saptamani in ianuarie si inceputul lunii februarie, iar cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in zone.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )