Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prognoza meteo pe trei luni: august, septembrie si octombrie vin cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, dar si cu seceta

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe trei luni: august, septembrie si octombrie vin cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, dar si cu seceta

Administratia Nationala e Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada august - octombrie. Documentul arata ca in ultima luna a verii si primele doua luni ale toamnei vom avea parte de temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei. Mai mult, cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pe 3 luni. Cat mai tine vara, ce regiuni vor fi parjolite de seceta si cat de cald se anunta in septembrie

Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, realizata de Administratia Nationala de MeteorologieANM), nu aduce vesti bune. Caldura se prelungeste pana la inceputul toamnei, iar seceta cuprinde tot mai multe regiuni. Vara se anunta torida, iar luna septembrie va fi mai calda decat in mod obisnuit.

Revista presei: atentat cu bomba in Germania; tanara disparuta in Nepal, gasita moarta; prognoza meteo pe trei luni

Un orasel din Germania a fost zguduit de un atac sinucigas cu bomba, tanara din Romania care era disparuta in Nepal a fost gasita moarta,prognoza meteo pentru urmatoareletreiluni, realizata de Administratia Nationala de MeteorologieANM), nu aduce vesti bune acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem [].

Trei luni de haos in trafic, in centrul Capitalei

Bucuresteni, pregatiti-va pentru trei luni de haos in Capitala. Astazi, 25 iulie, incepe cea mai mare lucrare RADET: se schimba conductele in zona spitalului Filantropia. Dupa 35 de ani, se .

Pleci in vacanta? Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza METEO pentru fiecare regiune din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o prognoza pentru perioada 25 iulie - 7 august in care se anunta ca vremea va ramane calduroasa in toate regiunile tarii, cu temperaturi.

Prognoza meteo pe doua saptamani: canicula in sudul si estul tarii, ploi in restul regiunilor

In urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calduroasa in toata tara, iar in sudul tarii vom avea parte de canicula. Asta arata Administratia Nationala de Meteorologie ANM) in prognoza pe doua saptamani 25 iulie 7 august). De altfel, specialistii anunta ca in perioada 26 29 iulie sunt asteptate ploi in vestul si nordul tarii, dar si in zona de munte.

ANM a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele trei luni. Cat mai tine vara si cat de mult va ploua

Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ca vom avea parte de caldura pana la inceputul toamnei, luna septembrie va fi mai calda decat in mod obisnuit, iar seceta va afecta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )