Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prognoza meteo: val de aer rece peste Romania. Cat de frig se face

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo: val de aer rece peste Romania. Cat de frig se face

in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi in general inchisa, cu cer noros si local ploi slabe, conditii in care valorile termice se vor situa in jurul celor normale la mijlocul. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Cand loveste in Romania valul de aer siberian. Cat de frig se face, unde sunt asteptate ninsori

Un val de aer siberian aduce in Romania frig cumplit si primele ninsori. De saptamana viitoare, avertizeaza meteorologii, temperaturile vor scadea pana la pragul inghetului, chiar si in timpul zilei. Pe creste va fi viscol, iar in sudul tarii sunt asteptati. Iarna autentica va lovi toata tara.

Prognoza meteo: Vine o iarna de cosmar. Cand se anunta ninsori, viscol si ger cumplit, cum va fi vremea in decembrie

Vremea din Romania se va afla, in urmatoarea luna si jumatate, in zona de confluenta a doi factori climatologici, respectiv furtunile din Oceanul Atlantic si Marea Mediterana, ce aduc valori termice mai ridicate si umezeala, si o masa de aer foarte rece dinspre zona arctica, a declarat directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Florinela Georgescu, la un forum de specialitate, citata de Agerpres.

ALERTA METEO: Incredibil, IARNA PUNE STAPANIRE peste Romania! Care sunt judetele cele mai AFECTATE!

Meteorologii vin cu vesti teribile pentru urmatoarea luna si jumatate: se anunta o iarna extrem de grea in Romania! Tara noastra se va situa, cel putin in urmatoarea luna - o luna si jumatate la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )