Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prognoza meteo: vreme rea peste weekend. Ploi torentiale, vijelii, grindina

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: vreme rea peste weekend. Ploi torentiale, vijelii, grindina

Administratia Nationala pentru Meteorologie ANM) a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, valabila in intervalul 12 iunie, ora 10 - 15 iunie, ora 10. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, azi, 09 iunie 2020. Ploi torentiale insotite de descarcari electrice in aceste zone ale tarii

Inceputul acestei saptamani se anunta unul cald, cu temperaturi ridicate fata de maxima acestei perioade. Prognoza meteo pentru azi, 09 iunie 2020 aduce insa manifestpri de instabilitate atmosferica.

Prognoza meteo: Furtuni de vara si ploi torentiale lovesc Romania. Ce zone vor fi afectate de vremea rea

Vremea consitnua sa se incalzeasca, dar instabilitatea atmosferica va fi ridicata. Furtuni de vara si ploi torentiale vor matura Romania in aceasta saptamana. Meteorologii anunta maxime de 33 de grade in sudul tarii.

Prognoza meteo |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit din nou. De data aceasta este valabil in toata tara (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in perioada urmatoare, ne anunta meteorologii. Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale, care trebuia sa i-a sfarsit joi la ora 10:00, a fost prelungit, potrivit unei.

Prognoza meteo pentru azi, 10 iunie. Vreme instabila in tara. Unde vor fi ploi si fenomene electrice

Astazi vom avea parte de vreme instabila, cu ploi in aproape toate regiunile tarii, potrivit ultimului anunt al meteorologilor. in Capitala vor fi innorari temporar accentuate, iar temperatura maxima va fi de 28 de grade Celsius. Unde vor fi ploi si fenomene electrice, in continuare. Prognoza meteo ANM. Ploi si descarcari electrice Miercuri, 10 iunie .

Alerta meteo de vreme severa: Vijelii si ploi torentiale pana joi seara

Vremea face ravagii in urmatoarele zile. Meteorologii au emis o noua alerta de furtuni si ploi puternice, valabila in toata tara pana vineri seara, la ora 23.

Vremea se schimba iar. Prognoza meteo pentru Bucuresti, in urmatoarele trei zile

Bucurestenii vor avea parte de ploi torentiale, vijelii si grindina pe parcursul urmatoarelor trei zile, potrivit prognozei meteo emise joi de ANM.

Vremea se schimba iar. Prognoza meteo pentru Bucuresti, in urmatoarele trei zile

Bucurestenii vor avea parte de ploi torentiale, vijelii si grindina pe parcursul urmatoarelor trei zile, potrivit prognozei meteo emise joi de ANM.

Avertizare cod galben pentru aproape toata tara. Ploi torentiale si vijelii. Ce se intampla acum cu vremea

Inceputul de weekend, din pacate, vine cu vesti proaste din partea ANM, dupa ce a emis un comunicat de avertizare de Cod Galben pentru aproape intreg teritoriul Romaniei. Asa ca, cine si-a facut planuri de weekend, va fi obligat sa le amane. ANM a anuntat o avertizare cod galben pentru aproape toata tara ANM a .

Vremea in Capitala: Ploi torentiale si posibil vijelii, pana sambata dimineata Temperaturi de pana la 28 de grade

Prognoza speciala pentru Bucuresti arata ca pana sambata dimineata vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, meteorologii anuntand ploi torentiale, descarcari electrice si este posibil sa apara vijelii si grindina.

Prognoza meteo ANM pentru azi, 11 iunie. Vreme instabila in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Cum va fi vremea in ziua de joi, 11 iunie? Se anunta instabilitate si fenomene extreme spre seara. Prognoza meteo ANM pentru joi, 11 iunie Meteorlogii anunta ca in cursul zilei de joi va fi in general vreme instabila. Ploile isi fac aparitia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )