Libnet.ro
UNICEF

18:30

PROGNOZA METEO: Vremea se va RACI BRUSC duminica. Afla cand vom avea din nou 15 grade!.

România Liberă România Liberă,
PROGNOZA METEO: Vremea se va RACI BRUSC duminica. Afla cand vom avea din nou 15 grade!.

Vremea se va raci incepand de duminica, urmand ca temperaturile sa scada de la maxime de 26 de grade pana la 5-10 grade, urmand ca de marti sa se mai incalzeasca, a informat, vineri, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, citat de Agerpres. In cursul zilei de maine n. r. sambata), Administratia Nationala de Meteorologie nu va emite o atentionare de cod galben, dar suntem obligati sa dam o informare privind urmatoarele aspecte: de duminica pana marti dimineata . continuă pe România Liberă

Ion Sandu (ANM): Vremea se va raci brusc duminica; de marti se mai incalzeste pana la 15 grade

Vremea se va raci incepand de duminica, urmand ca temperaturile sa scada de la maxime de 26 de grade pana la 5-10 grade, urmand ca de marti sa se mai incalzeasca, a informat, vineri, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, citat de agentia Agerpres.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea vineri in tara si la Bucuresti

In sudul si sud-estul tarii vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. In celelalte regiuni cerul va prezenta innorari si izolat va ploua slab indeosebi in Maramures, nordul Transilvaniei si al Moldovei, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi de la 10 . 12 grade in nordul teritoriului si in depresiuni, pana la 23. 24 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime, in general, intre 2 si 12 grade.

Toamna isi intra in drepturi: Vremea se raceste aproape in toata tara. Vezi prognoza meteo

Vremea frumoasa si calda va lasa locul unor zile de toamna autentica. Temperaturile vor cobori in majoritatea regiunilor tarii, incepand de duminca. Cel mai rece va fi luni si marti. La Miercurea.

VIN NINSORILE! Vezi PROGNOZA METEO pe doua saptamani.

Primele ninsori isi vor face simtita prezenta incepand din acest week-end, cu preponderenta in Maramures, Moldova si la munte, pe fondul unor scaderi bruste de temperatura de pana la 12 grade Celsius ce se vor inregistra din 26-27 octombrie, se arata in prognoza intocmita de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie 2012 si citata de Realitatea. net. Potrivit meteorologilor, in zona Banatului, in primele zile ale intervalului de prognoza, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )