Libnet.ro
UNICEF

19:46

VIN NINSORILE! Vezi PROGNOZA METEO pe doua saptamani.

România Liberă România Liberă,
VIN NINSORILE! Vezi PROGNOZA METEO pe doua saptamani.

Primele ninsori isi vor face simtita prezenta incepand din acest week-end, cu preponderenta in Maramures, Moldova si la munte, pe fondul unor scaderi bruste de temperatura de pana la 12 grade Celsius ce se vor inregistra din 26-27 octombrie, se arata in prognoza intocmita de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie 2012 si citata de Realitatea. net. Potrivit meteorologilor, in zona Banatului, in primele zile ale intervalului de prognoza, . continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pe doua saptamani: Ce temperaturi vor fi si cat va ploua pana pe 5 noiembrie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie, in fiecare regiune a tarii.

Toamna isi intra in drepturi: Vremea se raceste aproape in toata tara. Vezi prognoza meteo

Vremea frumoasa si calda va lasa locul unor zile de toamna autentica. Temperaturile vor cobori in majoritatea regiunilor tarii, incepand de duminca. Cel mai rece va fi luni si marti. La Miercurea.

Vreme predominant frumoasa pentru inceputul de saptamana. Vezi prognoza meteo

Vremea se va pastra predominant frumoasa pentru acest inceput de saptamana, iar luni si marti, termometrele vor indica temperaturi mari pentru aceasta perioada a anului. Potrivit meteorologilor ANM, cerul va.

Ultima dezbatere Obama-Romney, programata luni seara. Cei doi sunt la egalitate in sondaje, cu doua saptamani inaintea scrutinului prezidential

Democratul Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney, urmeaza sa se confrunte luni seara la Universitatea Boca Raton din Florida in cea de-a treia si ultima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, dezbatere dedicata politicii externe, programata cu doua saptamani inaintea scrutinului prezidential din 6 noiembrie, anunta AFP. Inaintea confruntarii, cei doi se afla la egalitate perfecta in ceea ce priveste intentiile de vot, potrivit celui mai recent sondaj publicat de presa de peste ocean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )