Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Unde se racoreste, ce zone vor fi parjolite de canicula si cand lovesc ploi puternice

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Unde se racoreste, ce zone vor fi parjolite de canicula si cand lovesc ploi puternice

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani. in general, in sud-est va fi mai cald decat in mod normal, iar in vest si nord-vest temperaturile vor fi mai coborate decat normalul perioadei. Vor exista perioade cu excedent de ploi in anumite zone. continuă pe Adevărul

Prognoza METEO pana duminica. Unde sunt anuntate maxime de 37 de grade

Vremea se va mentine caniculara cu disconfort termic accentuat in zilele urmatoare. Maxime de 37 de grade Celsius, izolat in Campia Romana, vineri.

Prognoza meteo, azi, 3 iulie 2020. Romania sub cod galben de canicula si instabilitate atmosferica

Prognoza meteo pentru astazi, 3 iulie 2020, aduce doua atentionari de tip cod galben din partea meteorologilor. Vremea se anunta caniculara in cea mai mare parte a tarii, iar local se vor semnala conditii de.

Prognoza meteo, azi, 4 iulie 2020. Vreme caniculara in aceste regiuni ale tarii

Pentru astazi, 4 iulie 2020, meteorologii au emis doua atentionari, una pentru instabilitate atmosferica accentuate, iar cealalta pentru discomfort termic ridicat. in aceast weekend, prognoza meteo se imparte.

Prognoza meteo, azi, 2 iulie 2020. Canicula pune stapanire pe Romania

Prognoza meteo pentru azi, 2 iulie 2020 aduce vreme caniculara in toata tara si discomfort termic ridicat in regiunile de sid si in Dobrogea. Meteorologii anunta temperature ridicate in majoritatea.

Prognoza meteo, azi, 1 iulie 2020. Temperaturi caniculare in Romania

Vara si-a intrat in drepturile depline in Romania. Prognoza meteo pentru data de 1 iulie 2020 anunta temperaturi caniculare in majoritatea zonelor tarii. Valorile sunt normale pentru aceasta perioada a.

Prognoza meteo weekendul 3-5 iulie 2020. Cod galben de canicula in aceste regiuni ale tarii

In weekendul 3-5 iulie 2020 vremea se anunta calda, chiar caniculara dupa orele pranzului. Meteorologii au precizat ca indicele pentru discomfort termic va fi unul ridicat, iar cerul va fi predominant senin. in.

Prognoza meteo: Ne asteapta o vara de cosmar. Ce se anunta in luna lui Cuptor, cand se intorc ploile devastatoare

Caldura sufocanta si fenomene meteo extreme ne asteapta la inceputul lunii iulie. Sudul tarii va fi parjolit de arsita. Conform directorului Administratiei Nationale de MeteorologieANM), Elena Mateescu, luna iulie va fi caracterizata de canicula, vijelii si caderi de grindina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )