Libnet.ro
UNICEF

14:45

Program TV azi. Patru filme pentru copii

Adevărul Adevărul,
Program TV azi. Patru filme pentru copii

Programul TV din data de 25 martie propune cateva filme pentru copii interesante, atat de desene animate cat si seriale. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu ii propune lui Victor Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor si dublarea alocatiilor pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a propus luni premierului Victor Ponta un consens asupra votului la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si dublarii alocatiilor pentru copii. intrucat dl.

Nou schimb de replici intre PSD si PNL pe tema alocatiei pentru copii

PSD si PNL au avut un nou schimb de replici pe subiectul alocatiei pentru copii. Dupa discutia dintre copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta, de data aceasta are loc un schimb de replici intre.

Patru filme de actiune azi la TV

Programul TV de azi anunta cateva filme de actiune destul de interesante. Pe Cinemax 3, de exemplu, e povestea unui caraus de droguri.

Avertisment: Medicamentele care contin codeina ar trebui sa fie interzise pentru copii

Agentia Europeana a Medicamentului recomanda restrictii la folosirea tratamentelor cu codeina la copii. Specialistii spun ca medicamentele care contin aceasata substanta poate duce la reactii adverse,.

Reteta zilei: Focaccia, un deliciu pentru copii

Focaccia este un preparat special, potrivit pentru pranzul in familie si mai ales pentru familiile cu copiii mici. Mai mult ca sigur, focaccia nu va fi lasata in farfurie de micuti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )