Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un program de dezvoltare atipic pentru managerii care vor sa devina lideri: coaching cu ajutorul cailor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un program de dezvoltare atipic pentru managerii care vor sa devina lideri: coaching cu ajutorul cailor

Companiile isi doresc sa scoata tot ce au mai bun din managerii lor, iar pentru dezvoltarea celor din liniile de conducere pun la bataie multi bani. Un curs atipic pentru managerii care isi doresc sa devina lideri in echipele cu care lucreaza este cel. continuă pe Wall-Street Ro

Amenzi mai severe pentru cei care taie sau transporta ilegal lemnul de fag

Guvernul a adoptat amenzi mai severe pentru cei care taie sau trans-porta ilegal lemnul de fag, dar si pentru administratorii de padure care nu respecta legea, a spus, ieri, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cris-tiana Pasca Palmer, care a precizat ca modificarile prevazute in ordonanta de urgenta au fost solicitate si de catre Comisia Europeana.

Vom continua sa dezvoltam piata de capital pentru ca aceasta sa devina o alternativa la finantarea prin banci

Tara noastra va continua sa dezvolte piata de capital pentru ca aceasta sa devina o alternativa la finantarea prin intermediul sectorului bancar, astfel incat sa ajute la cresterea economiei si la dezvoltarea companiilor, a declarat Costin Borc, viceprim-ministrul Romaniei, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti, trimis redactiei.

Vineri, zi de doliu national pentru romanii care au murit in cutremurul din Italia

Astazi este zi de doliu national in toata tara, in memoria cetatenilor romani care si-au pierdut viata in cutremurul din 24 august din Italia.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )