Libnet.ro
UNICEF

18:15

Programul Rabla clasic - cel mai mare buget din intreaga sa existenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul Rabla clasic - cel mai mare buget din intreaga sa existenta

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), a anuntat ca, marti, demareaza programul Rabla Clasic, care anul acesta are cel mai mare buget din intreaga sa existenta, 405 milioane de lei, precum si cel mai mare numar de beneficiari din ultimii 15 ani, in jur de 60. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Rabla Clasic se lanseaza astazi. Cate masini noi se vor putea achizitiona si in ce cazuri subventia va fi majorata cu 1.000 de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), a anuntat ca marti demareaza programul Rabla Clasic, care anul acesta are cel mai mare buget din intreaga sa existenta, 405 milioane de lei, precum si cel mai mare numar de beneficiari din ultimii 15 ani, in jur de 60.

NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

Pandemia de coronavirus va afecta cel mai amplu exercitiu militar al NATO, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai, in sapte tari.

Programul Rabla Clasic 2020 debuteaza pe 17 martie

Programul Rabla 2020 incepe marti, 17 martie si are un buget pentru casarea a 60. 000 de automobile vechi. O noua editie a programului Rabla Clasic debuteaza astazi cu cel mai mare buget din toata istoria.

Programul RABLA CLASIC revine! 1.350 euro prima de casare. Ce alte avantaje poti obtine

Programul Rabla Clasic a revenit, proiectul fiind lansat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu. Aproape 60. 000 de beneficiari s-au inscris, pentru a beneficia de o.

Aleksander Ceferin, dupa amanarea Euro 2020: UEFA a suportat cel mai mare sacrificiu

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a declarat ca forul european a suportat cel mai mare sacrificiu prin amanarea cu un an a turneului final al Campionatului European din aceasta vara.

Racing League Romania debuteaza cu record de participare. Peste 80 de piloti inscrisi la cel mai mare campionat de sim racing din Romania

Racing League Romania, cel mai mare campionat de sim racing din tara noastra, a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cursa de debut a avut loc in weekend-ul care tocmai a trecut si s-a desfasurat pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

FC Liverpool, echipa cu cel mai scump lot din fotbalul european

Liverpool are cel mai scump lot din fotbalul european, valoarea totala a jucatorilor echipei engleze.

Coronavirusul inchide cel mai mare bazar din Moldova. Peste 1.200 de angajati raman acasa

Cel mai mare bazar din Moldova se inchide intre 18 si 31 martie 2020. Decizia a fost luata de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Suceava, pentru prevenirea raspandirii noului virus, fiind discutate si masurile impuse de starea de urgenta declarata in tara.

Actiunile SUA, la cea mai mare cadere din ultimele trei decenii. Indicele bursier Dow Jones s-a prabusit cu aproape 13%

Actiunile Statelor Unite au inregistrat, luni, cea mai mare cadere de la momentul 1987, iar presedintele american Donald Trump a avertizat ca perturbarile pe care COVID-19 le provoaca economiei ar putea dura.

Programul Rabla Clasic demareaza marti si bugetul permite casarea a 60.000 de masini vechi. Anul acesta pot fi cumparate si motociclete

Programul Rabla Clasic demareaza oficial marti. Bugetul este de 405 milioane lei si pot fi cumparate si motociclete. Prima de casare este tot 6. 500 lei, dar se pot adauga 1. 000 de lei daca masina pe care o alege beneficiarul are pragul de emisii de 96 de g de CO2 per km. Data fiind criza sanitara, AFM lucreaza la modificarea procedurii, astfel incat prezenta fizica a beneficiarului la sediul dealerului sa nu mai fie necesara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )