Libnet.ro
UNICEF

07:00

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

Hotnews Hotnews,
 Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Simona Halep revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul al doilea la Australian Open.

in ajunul Australian Open, Australia inregistreaza a 3-a zi consecutiva fara niciun caz local nou de COVID-19 Cand debuteaza Simona Halep si celelalte romance in primul Grand Slam al anului

Australia nu a raportat niciun caz local nou de infectie cu SARS-CoV-2 pentru a treia zi consecutiva, duminica, in contextul in care jucatorii de tenis se pregatesc de primul turneu de Grand Slam al anului,.

Organizatorii au facut anuntul - Cand va debuta Simona Halep la Australian Open

Organizatorii Grand Slam-ului de la Melbourne au anuntat programul primei zile de intreceri, iar Simona Halep se va numara printre cei care vor evolua pe 8 februarie.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, calificare la pas in turul doi: Si-a facut incalzirea cu Lizette Cabrera

Simona Halep a avut parte de un debut solid de Australian Open, numarul doi WTA avand nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera 140 WTA). Semifinalista la editia trecuta, Simona a cedat doar trei game-uri 6-2, 6-1), iar acum priveste cu incredere spre urmatoarea adversara: Ajla Tomljanovic 72 WTA).

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Jucatoarea pe care Simona Halep a terorizat-o. Nu o poate uita: Ma bantuie si acum

Simona Halep e una din jucatoarele de tenis de care multe alte colege de teren se tem. Care este sportiva pe care campioana noastra a terorizat-o? Aceasta nu o poate da uitarii pe romanca si reusitele sale de pe teren. Sportiva care se teme de Halep. Nu am reusit nicio victorie Simona Halep e clar .

Simona Halep, veste de ultima ora din Australia. in ce stare se afla jucatoarea

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce s-a accidentat la spate. Sportiva a spus ca a facut un nou tratament si ca se simte bine. in acelasi timp, sportiva a declarat ca nu este nimic periculos si ca s-a obisnuit cu durerile. in ce stare se afla Simona Halep, dupa accidentare Mi-a fost putin .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2954 seconds )