Libnet.ro
UNICEF

01:06

Care este cea mai saraca tara din lume. Locuitorii o duc din ce in ce mai greu

Antena3 Antena3,
Care este cea mai saraca tara din lume. Locuitorii o duc din ce in ce mai greu

Dintre cele mai sarace 25 de state ale lumii, 21 se afla pe continentul african, scrie uk. businessinsider. com. Republica Centrafricana a fost desemnata drept cea mai saraca tara din lume, avand un. continuă pe Antena3

Cea mai urata culoare din lume are un rol foarte important

Cea mai urata culoare s-ar putea dovedi extrem de utila in viitor. in cazul in care nu va amintiti, Australia a devenit in anul 2012 prima tara din lume care a luat o masura anti-fumat extrem de dura: introducerea pachetelor simple, de aceeasi culoare. Ulterior, numeroase alta tari, printre care se numara Franta, Marea Britanie, [].

S-a decis. Care este cel mai valoros brand din lume

Google a redevenit cel mai valoros brand din lume, in topul BrandZTM 2016 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, publicat miercuri de WPP si Millward Brown, informeaza.

Alegeri locale 2016Cea mai saraca comuna din Romania este fruntasa la vot: S-au prezentat la urne peste 52% dintre locuitorii cu drept de vot

Necsesti a fost catalogata drept cea mai saraca localitate din Romania. Satenii din Necsesti nu au apa curenta, canalizare, farmacie si nici cablu tv, dar sunt fruntasi la vot.

Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Islanda este cea mai mica tara ca numar de locuitori de la EURO 2016. Iata cum a reusit sa se califice aceasta insulita, in premiera, la turneul final al unui Campionat European de fotbal. EURO 2016:Grupa Romaniei + toate grupele|Lot Romania|Toate loturile|Program pe zile .

Sfatul celui mai frumos barbat din lume pentru Mihai Morar

Valeriu Gutu, cel mai frumos barbat din lume, a fost invitat in emisiunea Rai da' bunI de la Antena Stars, unde le-a lasat masca pe toate fetele! Acesta a dat lectii de exercitii fizice care.

Cea mai mare surpriza din politica romaneasca: Clotilde Armand, favorita sa castige Primaria Sector 1

In sectorul 1 din Bucuresti a avut loc cea mai mare surpriza din politica romaneasca. Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul, Clotilde Armand, e favorita sa castige mandatul de primar, dupa ce.

Cea mai mandra bunica din lume: a redecorat casa cu fotografiile celor doi nepoti imprimate pe draperii, fete de perna si tapet VIDEO

Nepotii sunt cea mai mare bucurie a bunicilor, dar o bunicuta din statul american Carolina de Nord, in varsta de 66 de ani, a gasit o modalitate aparte de a-si dovedi iubirea fata de micutii care ii insenineaza batranetea.

Realizare remarcabila: Thailanda devine a doua tara din lume care elimina transmiterea virusului HIV de la mama la copil

Orgnizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca Thailanda a reusit realizarea remarcabila de a elimina transmiterea SIDA HIV) de la mama la copil, fiind prima tara din Asia si a doua din lume, dupa Cuba, care atinge aceasta performanta.

Povestea miliardarului, batut cu pietre la scoala. Barbatul a reusit sa realizeze cea mai profitabila investitie din istorie

Masayoshi Son este proprietarul operatorului telecom Softbank din Japonia si cel care controleaza Yahoo. Situatia nu a fost mereu asa. Cand era mic, ere batut de colegii sai la scoala, insa a.

Prezenta de 102% in cea mai mica comuna din Alba: un sfert din votanti sunt pe lista suplimentara

Cea mai mica comuna din Alba, Ceru-Bacainti, inregistreaza o prezenta record la vot. La ora 19. 00 mai era nevoie de trei alegatori pentru ca procentul prezentei sa fie de 100% raportat la persoanele inscrise pe lista electorala permanenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )