Libnet.ro
UNICEF

10:15

Proiect: Salariile din educatie ar putea creste prin aplicarea de corectii din august si a unei noi grile din 2017

Adevărul Adevărul,
Proiect: Salariile din educatie ar putea creste prin aplicarea de corectii din august si a unei noi grile din 2017

Salariile din educatie ar putea fi majorate prin aplicarea de corectii, incepand din august 2016, aplicarea unei noi grile de salariare din 2017 si a bonusului de performanta din anul 2018, impactul bugetar prin introducerea noii grile urmand sa fie de 1,073 miliarde de lei pe an, rezulta dintr-un proiect al Ministerului Muncii, obtinut de News. ro. continuă pe Adevărul

Bani mai multi pentru profesori. Salariile din educatie ar putea creste, incepand din august 2016

Salariile din educatie ar putea fi majorate prin aplicarea de corectii, incepand din august 2016, aplicarea unei noi grile de salariare din 2017 si a bonusului de performanta din anul 2018, impactul.

Ministerul Muncii face o noua oferta privind salariile din invatamant, in trei etape de aplicare

Ministerul Muncii a avansat o noua oferta privind salariile din invatamant care propune trei etape de aplicare: corectiile ar urma sa fie implementate incepand cu august 2016, noua grila de salarizare din august 2017, iar bonusul de performanta ar urma sa se aplice din ianuarie 2018, transmite Mediafax.

Invitatia la dialog este deschisa pentru sindicalistii din educatie

Sindicalistii din Educatie sunt asteptati de Guvern la dialog pe tema ordonantei privind salarizarea bugetarilor, a declarat astazi purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

Guvernul vrea pace cu sindicatele din educatie si le asteapta la dialog

Sindicalistii din Educatie sunt asteptati de Guvern la dialog pe tema ordonantei privind salarizarea bugetarilor, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, citat de Agerpres. El a spus ca Guvernul face apel la solidaritate, pentru a intelege ca in domeniul Sanatatii sunt elemente grave, care trebuie remediate.

Banca centrala americana ar putea creste dobanda in iunie

Oficialii bancii centrale americane Federal Reserve - Fed) ar vrea sa creasca dobanda cheie in iunie, conform minutelor sedintei de politica monetara a institutiei din 26-27 aprilie, care par sa confirme ca economia americana da semne ca lasa in urma cresterea mai inceata din primul trimestru.

Ciolos propune o crestere salariala medie de 10% din august 2017, sindicalistii din educatie refuza

Premierul Dacian Ciolos le-a propus sindicalistilor din educatie o crestere salariala medie de 10% de la 1 august 2017, dar acestia au respins propunerea si au anuntat ca daca nici marti, cand vor avea loc alte negocieri, nu se va gasi o solutie acceptabila, marsul de protest va avea loc pe 1 iunie, relateaza Mediafax. S-a propus o crestere a salariilor in medie cu 10%, dar cam la calendele grecesti, adica peste un an si ceva de acum incolo, cu amendamentul ca toate vor fi acum croite, aranjate, va fi data ordonanta de urgenta, arhitectura salariilor va urmari intrucatva ceea ce s-a materializat la sanatate, dar cresterea medie va fi de 10%. Evident ca nu ne-a convenit aceasta propunere, a ramas sa ne mai vedem marti, moment in care vom analiza la fata locului cu bugetul in fata, a spus presedintele sindicatului Alma Mater, Anton Hadar, vineri, la finalul negocierilor pe care liderii sindicali din educatie le-au avut la Guvern cu premierul Dacian Ciolos, ministrul Muncii, Dragos Paslaru, ministrul Educatiei, Adrian Curaj, si vicepremierul Vasile Dincu.

Ciolos a propus o crestere a salariilor din educatie cu 10% de la 1 august 2017. Sindicatele nu accepta

Presedintele Federatiei Sindicale Alma Mater, Anton Hadar, a declarat, vineri, dupa discutiile de la Guvern despre salarizarea din invatamant, ca premierul Dacian Ciolos a propus o crestere salariala, in medie, cu 10% de la 1 august 2017,.

Sindicatele din educatie, nemultumite de cresterea de salarii propusa de guvern

Premierul Dacian Ciolos a propus sindicatelor din invatamant o crestere a salariilor, in medie, cu 10% din august 2017, argumentand ca nu exista bani pentru majorarea salariilor mai devreme, a declarat, vineri, Anton Hadar, liderul Federatiei Sindicale din invatamantul Superior Alma Mater, la finalul intalnirii de la Palatul Victoria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )