Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul impozitului pe venitul global: Ce angajati vor fi scutiti de la plata

B1 B1,
Proiectul impozitului pe venitul global: Ce angajati vor fi scutiti de la plata

Mai multe categorii de persoane vor beneficia de scutire de la plata impozitului pe venitul global, anuntat de ministerul Finantelor. Conform documentului de lucru publicat miercuri de ministerul Finantelor,. continuă pe B1

DOCUMENT OFICIAL Cum arata proiectul Impozitului pe Venitul Global: principalele prevederi

Ministerul Finantelor a facut public documentul de lucru privind introducerea impozitului pe venitul global. Acest nou tip de impozitare va fi o parte din viitorul Cod Fiscal. Ministerul Finantelor anunta ca lucreaza la noul tip de impozit impreuna cu reprezentanti ai Uniunii Notarilor, Camerei Consultantilor Fiscali, Corpului Expertilor Contabili si ai Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. Citeste atasat documentul de lucru privind Impozitul pe Venitul Global.

Cine va plati impozitul pe venitul global si cine va fi scutit

O serie de categorii de persoane beneficiaza de scutirea de la plata impozitului pe venitul global, pe care ministerul Finantelor a anuntat ca doreste sa-l introduca din 2018. Printre acestia - programatorii si doctorii.

Impozitul pe venitul global pe gospodarie - habarnism populist

Introducerea impozitului pe venitul global pe gospodarie IVG) nu este altceva decat fie o fumigena propagandistica, fie ideea unui politruc desprins de realitatea administrarii fiscale din tara noastra, considera Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, afirmand: Ideea ca introducerea IVG va duce la reducerea evaziunii fiscale este pur teoretica si de impact nesemnificativ, intrucat sfera fiscalizarii tuturor operatiunilor din economie este cu mult mai larga si mai complexa decat operatiunile strict limitate pentru care populatia va cere bonuri fiscale deoarece se vor acorda deduceri &171;gospodariilor &187;.

Guvernantii vor sa modifice, din 2018, Codul fiscal. Vom plati impozitul pe venitul global de doua ori pe an, in transe egale

Gospodariile ar urma sa achite impozitul pe venitul global de doua ori pe an, in transe egale, prima la depunerea declaratiei de venit global, iar a doua in termen de 60 de zile de la data depunerii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )