Libnet.ro
UNICEF

01:05

Promisiuni pentru dascali: 25 de milioane de euro din fonduri europene pentru a-i convinge pe profesori sa predea la sate (VIDEO)

B1 B1,
Promisiuni pentru dascali: 25 de milioane de euro din fonduri europene pentru a-i convinge pe profesori sa predea la sate (VIDEO)

25 de milioane de euro din fonduri europene pentru a-i convinge pe profesorii buni sa predea si in scolile din zone defavorizate. Este promisiunea Guvernului pentru a oferi o motivatie dascalilor cu salarii fo. continuă pe B1

Romania a absorbit 57 milioane euro din fondurile de dezvoltare rurala pe 2014-2020

Romania a absorbit 57 de milioane de euro din fondurile pentru perioada de programare 2014-2020, acesti bani fiind atrasi prin Programul de Dezvoltare Rurala, conform datelor furnizate Agerpres de reprezentanti ai Comisiei Europene de la Bruxelles.

Romania a absorbit 57 milioane de euro din fondurile pentru perioada de programare 2014-2020

Romania a absorbit 57 milioane de euro din fondurile pentru perioada de programare 2014-2020, acesti bani fiind atrasi prin Programul de Dezvoltare Rurala, conform datelor furnizate de reprezentanti ai Comisiei Europene CE) de la Bruxelles, informeaza Agerpres.

Comisia Europeana: Romania a absorbit 57 de milioane de euro din fondurile pentru perioada 2014-2020

Romania a absorbit 57 de milioane de euro din fondurile pentru perioada de programare 2014-2020, acesti bani fiind atrasi prin Programul de Dezvoltare Rurala, conform datelor furnizate la solicitarea Agerpres de reprezentanti ai Comisiei Europene de la Bruxelles.

Sonae Sierra a inregistrat un profit net total de 59 milioane euro

Sonae Sierra, companie de proprietati imobiliare dedicata, a inregistrat un profit net de 59 milioane euro in prima jumatate a anului 2016, alaturi de cresterea vanzarilor chiriasilor si o ridicare a nivelului ratei de ocupare, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Statul a incasat peste 15,8 milioane de euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 15,8 milioane de euro, in iulie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare si sectorului aviatie.

Spitalele din tara fac achizitii de aproape 4 milioane de euro in aceasta perioada

Mai multe spitale din tara au efectuat in ultima perioada achizitii de medicamente, echipamente, materiale si articole sanitare, dar si de servicii de paza, prin contracte atribuite in urma unor licitatii sau a unor negocieri, pentru care platesc aproximativ 17 milioane de lei 3,8 milioane euro).

MedLife va contracta un nou credit pentru achizitii, de 20 milioane euro

Compania MedLife are in vedere intensificarea investitiilor alocate proiectelor de achizitii si a anuntat intentia sa contracteze un nou credit.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )