Libnet.ro
UNICEF

16:30

Propunerea PSD de eliminare a 102 taxe, raport favorabil in comisia de buget-finante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Propunerea PSD de eliminare a 102 taxe, raport favorabil in comisia de buget-finante

Comisia de buget-finante a Senatului a intocmit astazi un raport de admitere pentru propunerea legislativa a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, informeaza surse din media. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a aprobat proiectul de eliminare a 102 taxe nefiscale

Propunerea legislativa a PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale a fost adoptata, luni, de plenul Senatului, scrie news. ro.

PSD propune eliminarea a 102 taxe. Guvernul se opune, dar Comisia de buget din Senat a dat aviz pozitiv

Comisia pentru buget a Senatului a intocmit, luni, raport de admitere cu amendamente pentru o propunere a PSD de eliminare a 102 taxe nefiscale.

Despre eliminarea celor 102 taxe parafiscale. Un raspuns amatorilor de stat la coada

Dezbaterea cu privire la proiectul de eliminare a 102 taxe parafiscale pare a fi intrat din domeniul argumentelor economice in cel al argumentatiei politice. Folosind analiza in termenii costului de oportunitate, vom intelege ca masura nu numai ca nu are impact negativ dar aduce bani in plus la bugetul de stat.

Legea care elimina 102 taxe, adoptata de Senat. Dragnea a venit personal sa sustina proiectul. E un numar diabolic de taxe pe care romanii le platesc

Senatula a adoptat, luni, cu 89 de voturi pentru, 17 impotriva si o abtinere,, proiectul de lege initiat de PSD care prevede eliminarea a 102 taxe nefiscale. in aceeasi zi, proiectul de lege a fost avizat de comisiile de specialitate si intocmit raportul pentru a fi prezentat plenului.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )