Libnet.ro
UNICEF

07:30

Protest cu mainile ridicate impotriva abuzurilor JANDARMERIEI! Se cere DEMISIA GUVERNULUI

B1 B1,
Protest cu mainile ridicate impotriva abuzurilor JANDARMERIEI! Se cere DEMISIA GUVERNULUI

Aproximativ 100 de peroane au protestat, duminica seara, la Cluj, langa Monumentul Stalpii impuscati, impotriva interventiei violente a Jandarmeriei Bucuresti laprotestuldin 10. continuă pe B1

Barbat amendat de Jandarmerie in Bucuresti fiindca mergea pe strada cu mainile ridicate aratand semne obscene

Un barbat a fost amendat de un echipaj de Jandarmerie pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, la cateva sute de metri de Piata Victoriei, fiindca mergea cu mainile ridicate aratandu-le semne obscene.

Norica Nicolai (ALDE): Imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate (VIDEO)

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai este de parere ca sunt trucate imaginile cu jandarmii care lovesc protestatarii cu mainile ridicate. Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii.

Norica Nicolai (ALDE): Imaginile cu jandarmii care LOVESC oameni cu mainile ridicate au fost TRUCATE (VIDEO)

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai este de parere ca sunt trucate imaginile cu jandarmii care lovesc protestatarii cu mainile ridicate. Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii.

Europarlamentarul Norica Nicolai: Cred ca imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate

Declaratie uluitoare a europarlamentarului ALDE Norica Nicolai. Ea sustine ca imaginile cu jandarmi filmati in timp ce au lovit oameni care tineau mainile ridicate, in semn de non-violenta, au fost trucate. Desi sustine acest lucru, ea se contrazice in.

Schimbare radicala n tabara sustinatorilor PSD: Bogdan Chirieac i cere demisia premierului Viorica Dancila

Unul dintre sustinatorii actualei puteri, analistul Bogdan Chirieac, ii cere demisia premierului Viorica Dancila, pe fondul protestelor din Piata Victoriei. El o acuza pe Dancila de dispret fata de munca si de faptul ca a generat pierderi de miliarde pentru Romania. Este pentru prima oara cand unul dintre sustinatorii propagandei PSD cere plecarea actualului Cabinet.

Primul lider PSD care vrea ca scrisoarea n care Andronescu cere demisia lui Dragnea sa fie discutata n conducerea PSD. Tudose: Sa vorbim cu argumente pro sau contra, nimeni nu detine adevarul absolut

Fostul prim-ministru PSD Mihai Tudose a declarat, joi, pentru Mediafax, ca este nevoie de o discutie civilizata in conducerea partidului despre problemele ridicate de senatorii Ecaterina Andronescu si Niculae Badalau in scrisorile adresate partidului.

Ciolos i cere demisia premierului Dancila, dupa reprimarea violenta a protestului de pe 10 august

Fondatorul Miscarii Romania impreuna RO+), Dacian Ciolos, ii premierului Viorica Dancila, intr-o scrisoare deschisa, demisia de urgenta, pentru ca situatia tensionata in care se gaseste societatea romaneasca sa se calmeze si pentru ca romanii sa-si recapete demnitatea. Potrivit acestuia, Guvernul PSD-ALDE a cazut un test important prin folosirea abuziva, ilegala si disproportionata a violentei impotriva propriilor cetateni in seara zilei de 10 august.

Ciolos ii cere demisia lui Dancila, dupa incidentele de la proteste: Ar fi ultimul lucru cu adevarat patriotic

Fostul premier, Dacian Ciolos, i-a transmis, vineri, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, prin care i-a cerut demisia, in urma violentelor de la protestul din 10 august, in Piata Victoriei, spunand ca ar fi ultimul lucru cu adevarat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )