Libnet.ro
UNICEF

11:30

Protest mut al romanilor din Marea Britanie, in fata sediului televiziunii Channel 4

Adevărul Adevărul,
Protest mut al romanilor din Marea Britanie, in fata sediului televiziunii Channel 4

Romanii din Marea Britanie sunt asteptati, duminica, de la ora 15. 00, in fata sediului Channel 4 din Londra, in semn de protest fata de difuzarea documentarului Vin Romanii, difuzat de canalul britanic Channel 4. continuă pe Adevărul

PROTEST al romanilor din Marea Britanie, in fata postului TV Channel 4. Cum a gestionat MAE scandalul. Reactia lui Ponta

Peste 500 de romani din Marea Britanie vor protesta, duminica, in fata postului de televiziune Channel 4. Tinerii s-au moblizat pe Facebook, pe pagina Silent protest @Channel4.

PROTEST al romanilor din Marea Britanie, in fata postului TV Channel 4

Peste 500 de romani din Marea Britanie vor protesta, duminica, in fata postului de televiziune Channel 4. Tinerii s-au moblizat pe Facebook, pe pagina Silent protest @Channel4.

Romanii din Marea Britanie ies in strada dupa difuzarea controversatului documentar pe Channel 4

Comunitatea romanilor din Marea Britanie reactioneaza in urma difuzarii de catre televiziunea Channel 4 a unui controversat documentar despre imigrantii originari din tara noastra. Romanii din Regat vor organiz.

VIDEO Protest la Londra in fata sediului Channel 4, dupa primul episod despre romanii din Marea Britanie/ MAE: Episodul nu este reprezentativ pentru comunitatea romaneasca, vom urmari cu atentie urmatoarele episoade/ Victor Ponta: Imi exprim solidaritate

Ministerul de Externe a transmis duminica un comunicat de presa referitor la primul episod din documentarul Channel 4 despre romanii din Marea Britanie, in care explica modul in care ambasadorul roman din Londra a reactionat trimitand o scrisoare producatorului. MAE afirma de asemenea ca acest episod nu este reprezentantiv pentru comunitatea romaneasca si lauda initiativa romanilor care au organizat un protest in tacere duminica, la ora locala 15. 00, in fata sediului Channel 4. UPDATE Potrivit unui participant la protest si a fotografiilor postate pe pagina evenimentului pe Facebook, circa 25 de persoane au luat parte la manifestatie, in conditii de ploaie.

Romanii din Marea Britanie reactioneaza dupa difuzarea documentarului Vin romanii!: Protest impotriva Channel 4

Romanii din Marea Britanie sunt asteptati pe 22 februarie de la ora 15. 00 in fata sediul Channel 4,SW1P 2TX, 124 Horseferry Road, pentru a protesta in liniste impotriva modului in careChannel.

Rectorul Universitatii Essex dupa scandalul provocat de difuzarea unui documentar umilitor pentru romanii din Marea Britanie: Studentii romani sunt o parte unica a familiei noastre internationale

Rectorul Universitatii Essex din Marea Britanie, Anthony Forster, a reactionat dupa aparitia documentarului The Romanians Are Coming n. red. Vin romanii), difuzat de Channel 4, care a fost descris ca fiind umilitor de catre comunitatea romanilor din Bristol. Intr-o postare aparuta pe pagina universitatii rectorul scrie ca romanii sunt unii dintre cei mai muncitori studenti ai Universitatii si ca acestia contribuie activ pentru a ne imbogati viata in cat mai multe moduri cu putinta.

O grupare afiliata Al-Qaida ameninta cu atentate la malluri din Marea Britanie, SUA si Canada

Organizatia terorista Al-Shabaab, activa in Somalia si Kenya si afiliata retelei teroriste Al-Qaida, le cere islamistilor, intr-o inregistrare video, sa comita atentate in malluri din Marea Britanie, .

VIDEO Sa va dau o lectie despre cum se fura cu talent. Cum s-au filmat doi romani, intr-un supermarket din Marea Britanie

Bravura ori infinita prostie? Doi romani s-au filmat chiar in timp ce furau dintr-un supermarket din Marea Britanie. Si ca si cum n-ar fi deajuns, si-au postat ispravile pe Facebook.

Mesajul ambasadorului Ion Jinga catre comunitatea romaneasca din Marea Britanie, dupa documentarul de la Channel 4

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, a tinut sa transmita un mesaj romanilor din Marea Britanie revoltati de documentarul Romanians are coming difuzat de postul Channel 4. Astazi, la Londra, in fata sediului Channel 4 are loc un protest mut al romanilor din Regatul Unit. Va redam mai jos, mesajul amnbasadorului Ion Jinga publicat in Roman in UK, publicatie a romanilor din Regatul Unit .

Rectorul Universitatii Essex reactioneaza dupa documentarul umilitor despre romanii din Marea Britanie: Studentii romani, printre cei mai muncitori si performanti

Postul de televiziune Channel 4 a inceput difuzarea unei serii de documentare despre romanii veniti in Marea Britanie pentru a-si gasi un loc de munca si a incepe o noua viata. Noua productie Channel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )