Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protest pentru autostrada Iasi- Targu Mures: Zeci de soferi participa la un mars pentru a cere autoritatilor demararea proiectului (FOTO)

B1 B1,
Protest pentru autostrada Iasi- Targu Mures: Zeci de soferi participa la un mars pentru a cere autoritatilor demararea proiectului (FOTO)

Zeci de soferi din Moldova au organizat un protest pentru a atrage atentia autoritatile privind necesitatea constructiei autostrazii Iasi - Targu Neamt - Targu Mures. Actiunea a inceput. continuă pe B1

VIDEO Mars fara precedent al societatii civile pentru Autostrada Ungheni- Iasi-Targu Mures

Zeci de soferi si reprezentanti ai societatii civile din Regiunea de Nord-Est iau parte, in acest weekend, la un mars motorizat pe drumurile care leaga Moldova de Ardeal pentru a cere realizarea autorutei A8- Ungheni-Iasi-Targu Mures.

Mars de protest cu masini pe traseul Iasi-Targu Neamt-Targu Mures. Initiatorii marsului cer inceperea lucrarilor la autostrada dintre Moldova si Trasilvania

Zeci de soferi din orase ale Moldovei participa sambata la un mars de protest pe traseul Iasi-Targu Neamt-Targu Mures, pentru a sensibiliza autoritatile sa inceapa lucrarile la autostrada dintre Moldova si Trasilvania, actiunea fiind initiata de reprezentanti ai societatii civile, scrie News. ro. La protest participa motociclete, autoturisme, camioane, dar si autocare, mai multe firme de transport sustinand actiunea.

Mars de protest cu masini pe traseul Iasi-Targu Neamt-Targu Mures. Initiatorii marsului au cerut inceperea lucrarilor la autostrada dintre Moldova si Trasilvania

Zeci de soferi din orase ale Moldovei au participat sambata la un mars de protest pe traseul Iasi-Targu Neamt-Targu Mures, pentru a sensibiliza autoritatile sa inceapa lucrarile la autostrada dintre Moldova si Trasilvania, actiunea fiind initiata de reprezentanti ai societatii civile, scrie News. ro. La protest au participat motociclete, autoturisme, camioane, dar si autocare, mai multe firme de transport sustinand actiunea.

FOTO VIDEO Mars motorizat pentru autostrada A8, Iasi Targu Mures. Autostrada ar aduce investitori si ar aparea noi locuri de munca

O echipa de 15 reprezentanti ai societatii civile a organizat o actiune fara precedent in Regiunea de Nord-Est: un mars in semn de protest fata de lipsa unui proiect coerent pentru o autostrada care sa lege Moldova de Ardeal.

VIDEO Situatie absurda la un mare proiect de infrastructura: o bucata mare din autostrada A3 Targu Mures - Campia Turzii zace nelucrata din cauza ca autoritatile sunt incapabile sa revizuiasca Acordul de Mediu

Pe trei loturi de autostrada in lungime de 37 de km dinspre Campia Turzii spre Targu Mures nu s-a pus nici o lopata pe santier, desi contractele de executie au fost semnate de mai bine de un an. Este vorba de loturile 1, 2 si 3 din autostrada A3 Campia Turzii - Ogra, in continuarea celor 52 de km realizati de Bechtel langa Cluj-Napoca. De vina nu sunt constructorii si nici nu exista vreo problema cu finantarea proiectului. Motivul blocajului? Revizuirea Acordului de Mediu, documentul pe baza carei se da autorizatia de construire, nu este gata, desi procedura a fost atribuita direct in 2015 unei fime controversate, al carei actionar a fost condamnat definitiv pentru abuz in serviciu intre timp, si care avea termen de finalizare de sase luni. Au trecut, insa, de atunci mai bine de 26 de luni, iar blocajul creat duce la aparitia unor decalaje intre diversele tronsoane ale autostrazii, decalaje care vor duce practic la imposibilitatea de folosi unele loturi odata finalizate.

Ungaria pedepseste Romania pentru liceul din Targu Mures. Anuntul facut de MAE ungar privind aderarea tarii noastre la OCDE

Ungaria nu va sprijini aderarea Romaniei si Croatiei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), a anuntat vineri MAE de la Budapesta intr-o declaratie citata de agentia de.

Absurdul infrastructurii romanesti: Pe trei loturi din autostrada Targu Mures - Campia Turzii nu se lucreaza pentru ca autoritatile nu au revizuit Acordul de Mediu (VIDEO)

Trei loturi din autostrada A3 Targu Mures - Campia Turzii sunt nelucrate desi contractele de executie au fost semnate de peste un an, informeaza HotNews. Asta pentru ca autoritatile nu au revizuit.

Culisele scandalului de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures. De ce au iesit in strada peste 2.000 de maghiari

Scandalul privind desfiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures a avut ca punct culminant o decizie a Tribunalului Mures din 13 iunie 2017 prin care a fost anulata decizia din august 2015 a Inspectoratului Scolar Mures care reglementa infiintarea noii unitati scolare.

Cum s-a aprins scandalul de la Targu-Mures: un inspector scolar s-a crezut ministru. Politicienii au inflamat spiritele

Din punct de vedere legal, Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures nu a avut aviz din partea Ministerului Educatiei, ci a fost infiintat doar prin semnatura seful Inspectoratului Scolar Mures, Stefan Somesan, decizie cercetata de procurorii DNA. inchiderea Liceului a capatat insa o miza politica.

Tudose, ironic cu scandalul de la Targu Mures: Ditamai problema nationala. Liviu Pop: Este o problema locala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, joi, ca problema de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures nu este a institutiei pe care o reprezinta, ci este o problema locala, existand o solutie, pe care nu a prezentat-o insa public. Premierul Mihai Tudose a comentat, ironic, ca situatia din Targu Mures este ditamai problema nationala, pe cand adevarata criza este in Ucraina, unde sunt inchise toate scolile romanesti.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )