Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO VIDEO Mars motorizat pentru autostrada A8, Iasi Targu Mures. Autostrada ar aduce investitori si ar aparea noi locuri de munca

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Mars motorizat pentru autostrada A8, Iasi Targu Mures. Autostrada ar aduce investitori si ar aparea noi locuri de munca

O echipa de 15 reprezentanti ai societatii civile a organizat o actiune fara precedent in Regiunea de Nord-Est: un mars in semn de protest fata de lipsa unui proiect coerent pentru o autostrada care sa lege Moldova de Ardeal. continuă pe Adevărul

VIDEO Mars fara precedent al societatii civile pentru Autostrada Ungheni- Iasi-Targu Mures

Zeci de soferi si reprezentanti ai societatii civile din Regiunea de Nord-Est iau parte, in acest weekend, la un mars motorizat pe drumurile care leaga Moldova de Ardeal pentru a cere realizarea autorutei A8- Ungheni-Iasi-Targu Mures.

Protest pentru autostrada Iasi- Targu Mures: Zeci de soferi participa la un mars pentru a cere autoritatilor demararea proiectului (FOTO)

Zeci de soferi din Moldova au organizat un protest pentru a atrage atentia autoritatile privind necesitatea constructiei autostrazii Iasi - Targu Neamt - Targu Mures. Actiunea a inceput.

FOTO VIDEO Orchestra Nationala Rusa, mars muzical spre inimile publicului bucurestean

O constanta a Festivalului Enescu, Orchestra Nationala Rusa a revenit, in 2017, pentru a doua seara la rand pe scena Salii Palatului.

CARAMBOL pe Autostrada Soarelui. SE INTERVINE DE URGENTA (FOTO, VIDEO)

Traficul rutier a fost intrerupt pe autostrada A2, la kilometrul 18, pe sensul de mers Bucuresti Constanta, joi seara, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme si.

Petre Daea a dat oaia pe porc: Masa copioasa cu jambon direct din portbagaj (FOTO, VIDEO)

A lasat oaia pentru. porc! Ministrul Agriculturii nu conteneste sa ne uimeasca la capitolul gesturi socante. Dupa ce i-a numarat porumbii unui fermier, in urma cu ceva timp, acum, seful de la.

FOTO VIDEO Mii de londonezi protesteaza, sambata, impotriva Brexitului

Mii de persoane au manifestat, sambata, in centrul Londrei pentru a cere guvernului conservator, condus de premierul Theresa May, sa renunte la Brexit .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )