Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ungaria pedepseste Romania pentru liceul din Targu Mures. Anuntul facut de MAE ungar privind aderarea tarii noastre la OCDE

Antena3 Antena3,
Ungaria pedepseste Romania pentru liceul din Targu Mures. Anuntul facut de MAE ungar privind aderarea tarii noastre la OCDE

Ungaria nu va sprijini aderarea Romaniei si Croatiei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), a anuntat vineri MAE de la Budapesta intr-o declaratie citata de agentia de. continuă pe Antena3

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

Liviu Dragnea, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: Guvernul trebuie sa se aplece cu mai mult curaj. Reactia Ungariei, exagerata (VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat joi intr-o conferinta de presa scandalul diplomatic iscat intre Romania si Ungaria ca urmare a scandalului privind suspendarea activitatii la Liceul Romano-Catolic din.

2.000 de persoane au cerut Ministerului Educatiei ca Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures sa nu fie inchis

Aproape 2. 000 de persoane au participat, miercuri, la un miting de protest in fata Institutiei Prefectului, in judetul Mures, pentru a convinge Ministerul Educatiei sa asigure functionarea Liceului Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures.

Dragnea, despre Liceul Teologic din Targu Mures: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Nu stiu daca actiunea institutiilor de forta e benefica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut joi Guvernului si ministerului Educatiei sa se aplece cu mai multa atentie si curaj in ceea ce priveste situatia legata de inchiderea Liceului Teologic catolic din Targu Mures, care a condus la proteste, in urma cu o zi, si la anuntul Ungariei ca isi retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OCDE.

Liviu Pop, despre scandalul liceului din Targu Mures: Nu e problema Ministerului Educatiei. Premierul Tudose a comentat ironic: Ditamai problema nationala cu o scoala

360 de elevi ai Liceului Romano-Catolic din Targu Mures nu stiu daca luni vor incepe scoala, dupa ce, unitatea de invatamant a fost defiintata.

Consilier local din Targu Mures: UDMR este vinovata pentru scandalul de la Liceul Romano-Catolic

Un intreg scandal a izbucnit in Targu Mures dupa ce activitatea Liceiului Romano-Catolic a fost suspendata ca urmare a unei decizii in instanta privind dreptul de folosire a cladirii. Acest.

Culisele scandalului de la Liceul Romano-Catolic din Targu-Mures

Deocamdata, nimeni nu stie care va fi soarta celor 400 de elevi. Fostul inspector scolar sef din Mures si fostul director al liceului sunt anchetati de DNA.

Culisele scandalului de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu-Mures. De ce au iesit in strada peste 2.000 de maghiari

Scandalul privind desfiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures a avut ca punct culminant o decizie a Tribunalului Mures din 13 iunie 2017 prin care a fost anulata decizia din august 2015 a Inspectoratului Scolar Mures care reglementa infiintarea noii unitati scolare.

Scandalul liceului din Targu Mures. Dragnea: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Reactia Ungariei este exagerata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca trebuie gasita o solutie pentru elevii Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, dupa ce activitatea institutiei de invatamant a fost suspendata. Ca urmare, Guvernul Ungariei si-a retras sprijinul pentru aderarea Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE). Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult?, a reactionat Dragnea.

Atentie la modul in care Ungaria instrumentalizeaza politic cazul de la Targu Mures!

Cunoasteti cazul Liceului Catolic din Targu Mures: pe 14 iunie, Tribunalul Mures a anulat la 14 iunie, in prima instanta, decizia emisa de Inspectoratul Scolar Judetean Mures prin care s-a infiintat Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures siprin care s-au transferat clase la aceasta unitate scolara de la alte doua institutii de invatamant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )