Libnet.ro
UNICEF

16:30

Protestatari ridicati de Jandarmerie in timpul protestelor de duminica seara

Antena3 Antena3,
Protestatari ridicati de Jandarmerie in timpul protestelor de duminica seara

Doua persoane au fost conduse la sectie de jandarmi, duminica seara, dupa ce au aruncat cu hartie igienica in sediul PSD, in timpul protestului impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal,. continuă pe Antena3

Protestatari ridicati de jandarmi in timpul protestelor de duminica seara

Doua persoane au fost conduse la sectie de jandarmi, duminica seara, dupa ce au aruncat cu hartie igienica in sediul PSD, in timpul protestului impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal,.

Incidente in timpul protestelor din Capitala

Mii de persoane protesteaza, duminica seara, in Bucuresti si in mai multe orase din tara fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei si a OUG de modificare a Codului Fiscal. Peste.

Un autoturism a cazut in raul Arges duminica seara, nu se stie inca daca sunt victome

Un autoturism a cazut in raul Arges, duminica seara, pompierii intervenind pentru scoaterea masinii din apa si pentru cautarea eventualelor victime, informeaza Agerpres.

Mesajul lui Liviu Dragnea catre protestatarii care au anuntat ca vor iesi duminica seara in strada

Proteste de amploare se anunta pentru duminica seara in Bucuresti si in alte 21 de orase. Manifestantii care ies in Capitala au anuntat ca vor organiza un mars de la Palatul Victoria la.

Proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, anuntate pentru duminica seara in Bucuresti si in tara. Manifestatii si in diaspora

Proteste fata de OUG de modificare a Codului Fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara. in Bucuresti, oamenii se vor aduna in fata Guvernului, urmand sa plece in mars spre sediul PSD de pe Kiseleff, in care sa arunce cu hartie igienica.

Noi proteste fata de Revolutia fiscala a lui Dragnea si Tudose sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti, in tara si in diaspora

Proteste fata de Revolutia fiscala, precum si fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei sunt anuntate pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara si in diaspora .

M-am saturat sa fiu furat! Mars de la Guvern la Sediul PSD. Se pregatesc noi manifestatii pentru duminica seara

Atacul guvernului asupra Codului Fiscal prin masurile implementate prin ordonante de urgenta vor scote iar oamenii in strada. Platforma Coruptia Ucide a anuntat organizare unui protest duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )