Libnet.ro
UNICEF

17:00

Proteste ale palestinienilor in Iordania, dupa anuntul lui Trump privind Ierusalimul

Hotnews Hotnews,
 Proteste ale palestinienilor in Iordania, dupa anuntul lui Trump privind Ierusalimul

In sectoare locuite de refugiati palestinieni in Amman, capitala Iordaniei, au izbucnit miercuri proteste dupa ce presedintele american Donald Trump a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului, informeaza Reuters, care citeaza martori. continuă pe Hotnews

Hamas: Statutul Ierusalimului NU SE SCHIMBA dupa anuntul lui Trump! OEP: Procesul de pace e distrus. Se deschid portile INFERNULUI!

Miscarea islamista palestiniana Hamas a insistat miercuri ca recunoasterea de catre SUA a Ierusalimului drept capitala a Israelului nu schimba statutul religios, juridic si administrativ al.

Netanyahu saluta o zi istorica dupa anuntul lui Trump cu privire la Ierusalim

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a salutat, miercuri, drept o zi istorica recunoasterea de catre presedintele american Donald Trump a Ierusalimului drept capitala Israelului, relateaza AFP.

Cum se pregatesc israelienii de anuntul presedintelui Trump privind Ierusalimul. Comunitatea internationala, ingrijorata

Fortele de securitate israeliene se pregatesc de confruntari cu palestinienii in Ierusalimul de Est si Cisiordania inainte de anuntul presedintelui american, Donald Trump, privind recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )