Libnet.ro
UNICEF

16:00

Proteste de amploare impotriva cererii de revocarea a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, anuntate pentru duminica seara in Capitala si mai multe orase

B1 B1,
Proteste de amploare impotriva cererii de revocarea a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, anuntate pentru duminica seara in Capitala si mai multe orase

Manifestatii pentru sustinerea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si de proteste impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, se anunta pentru duminica seara in Capitala, dar si in orase. continuă pe B1

De ce a cerut Tudorel Toader revocarea Laurei Codruta Kovesi

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, prezentand o sinteza din raportul de management asupra activitatii Laurei Codruta Kovesi. Cele mai importante.

Protestele de amploare impotriva cererii de revocarea a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, anuntate pentru duminica seara in Capitala si mai multe orase

Manifestatii pentru sustinerea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si de proteste impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, se anunta pentru duminica seara in Capitala, dar si in orase.

Revocarea Laurei Codruta Kovesi. Ce spune o fosta colega a presedintelui Iohannis

Alexandra Calin, profesor din Sibiu si fosta colega a lui Klaus Iohannis, crede ca presedintele Romaniei va cantari foarte bine inainte de a decide daca o revoca sau nu pe Laura Codruta Kovesi. Am.

Cine decide revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Procedura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Toader a precizat ca.

Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Care sunt motivele

Tudorel Toader prezintaRaportul privind activitatea manageriala la DNA. Ministrul Justitiei ar putea sa anunte si decizia privind-o pe Laura Codruta Kovesi. Declaratiile sale sunt live pe Antena 3.

Clipul zilei: Nicolae Ceausescu S-A iNTORS SA CEARA REVOCAREA Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Stilul greoi de comunicare pe care Tudorel Toader l-a avut in conferinta greu de urmarit de joi seara in care a anuntat declansarea procedurii de revocarea din functie a procurorului-sefDNA, Laura.

Clipul zilei: Nicolae Ceausescu s-a intors sa ceara revocarea Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Stilul greoi de comunicare pe care Tudorel Toader l-a avut in conferinta greu de urmarit de joi seara in care a anuntat declansarea procedurii de revocarea din functie a procurorului-sefDNA, Laura.

Serban Nicolae, reactie dura dupa anuntul privind revocarea Laurei Codruta Kovesi

Concluziile raportului prezentat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, arata o situatie fara precedent, cu acte de natura sa submineze insasi autoritatea statului roman, iar factorii responsabili ar fi.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA

Referitor la Raportul privind activitatea manageriala a Directiei Nationale Anticoruptie, prezentat joi, 22 februarie a. c. , de catre ministrul Justitiei, Administratia Prezidentiala face urmatoarele.

Proteste pentru sustinerea DNA si a Laurei Codruta Kovesi, in Bucuresti si in mai multe orase

50 Majoritatea protestatarilor au parasit piata Victoriei. La aceasta ora, mai sunt cateva sute de manifestanti, in fata Guvernului. *ACTUALIZARE Se scandeaza Tudorel, demsia! Numarul protestatarilor din Capitala a ajuns la 3000, potrivit Hotnews. Acestia scandeaza Tudorel, demsia!, Demisia!, PSD, ciuma rosie! sau Nu scapati! Manifestatii de sustinere a DNA au loc si in marile orase din tara, precum Timisoara, Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Sibiu. *ACTUALIZARE 300 de protestatari s-au strans in Piata Victoriei petnru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie si a Laurei Codruta Kovesi si numarul continua sa creasca. Proteste pentru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a Laurei Codruta Kovesi sunt anuntate pe Facebook, pentru duminica, in Piata Victoriei din Capitala, precum si in alte orase, precum Cluj, Sibiu, Arad, Ploiesti, Baia Mare, Craiova si Galati. Romanii din diaspora anunta si ei ca se vor solidariza cu cei din tara, in Dublin, Milano, Viena si Toronto. Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 de milioane de euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti. ) NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut de o gasca de infractori, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )