Libnet.ro
UNICEF

21:15

Proteste impotriva filmului anti-islamic in mai multe tari din Orientul Mijlociu: Sute de persoane ranite, zeci arestate

B1 B1,
Proteste impotriva filmului anti-islamic in mai multe tari din Orientul Mijlociu: Sute de persoane ranite, zeci arestate

Protestele fata de filmul Inocenta musulmanilor, in care musulmanii sunt prezentati ca persoane imorale si exagerat de violente, au degenerat joi in mai multe tari din Orientul Mijlociu. Potrivit BBC, in. continuă pe B1

Manifestatii in mai multe tari arabe impotriva filmului considerat insultator la adresa ...

Sute de persoane au manifestat in mai multe tari arabe fata de un film considerat jignitor la adresa islamului, care a provocat miercuri un atac impotriva consulatului Statelor Unite in Libia, in care au murit ambasadorul si alti trei americani, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: Al-Qaida avertizeaza americanii musulmani in privinta unui holocaust In Tunisia, politia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa circa 300 de militanti salafisti care au incercat sa forteze .

Alerta in tarile cu populatie musulmana. Protestele antiamericane s-au raspandit in mai multe state arabe

Presedintele afgan Hamid Karzai a amanat joi o vizita in Norvegia de teama revoltelor fata de filmul antiislam care a declansat atacul ucigas antiamerican din Benghazi, iar mai multe tari din Asia au intarit.

Structura anului scolar 2012-2013: Saptamana Scoala Altfel este inlocuita de saptamana Sa stii mai multe, sa fii mai bun!

Ministerul Educatiei a publicat pe edu. ro ordinul privind structura anului scolar, modificand astfel structura anuntata in luna aprilie. Anul scolar 2012-2013 va avea 36 de saptamani de cursuri, insumand 178 de zile lucratoare. O noutate o reprezinta renuntarea la saptamana Scoala Altfel si inlocuirea ei cu programul Sa stii mai multe, sa fii mai bun! care se va desfasura in perioada 1 - 5 aprilie 2013. Vezi cand sunt stabilite vacantele si cand se sustin tezeleAbsentele elevilor de la programul Sa stii mai multe, sa fii mai bun! vor fi inregistrate in catalog la rubrica Purtare .

Trafic restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti cu ocazia manifestarilor organizate de Ziua Pompierilor

Traficul rutier pe mai multe artere din Bucuresti va fi restrictionat joi, pentru desfasurarea manifestarilor organizate de Ziua Pompierilor. in intervalul orar 9:30 - 11:00, va fi ceremonia de depunere de coroane.

Bacau: Mai multe bombe in stare de functionare, gasite de pompierii care incercau sa stinga un incendiu de padure

Pompierii din judetul Bacau au fost surprinsi sa descopere in timpul unei interventii la un incendiu de padure mai multe bombe, acestea explodand din cauza focului, relateaza Mediafax. Elementele de munitie in.

China: Guvernul a anuntat mai multe masuri pentru stimularea exporturilor

China a anuntat miercuri mai multe masuri in scopul de a sustine exporturile, dupa ce cresterea acestora s-a diminuat in acest an pe fondul dificultilor de pe pietele sale principale, in special din Europa, relateaza AFP.

Atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

Un kamikaze s-a detonat, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Potrivit AFP, mai multe persoane au fost ranite. Mai multe bucati din cladirea sectiei de politie din districtul Sultangazi din Istanbul au.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Mai multe persoane au fost ranite. Una dintre ele ar fi murit

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime si-ar fi pierdut.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Un politist a murit, mai multe persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime, un politist, si-ar.

Un kamikaze s-a detonat in fata unui comisariat din Istanbul, mai multe persoane sunt ranite

Un kamikaze s-a detonat marti in fata unui comisariat de la periferia Istanbulului, ranind mai multe persoane, printre care si politisti, anunta televiziunea privata NTV, citata de AFP. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )