Libnet.ro
UNICEF

21:00

Proteste impotriva proiectului Rosia Montana, in tara. Peste 2000 de persoane la Cluj

Hotnews Hotnews,
 Proteste impotriva proiectului Rosia Montana, in tara. Peste 2000 de persoane la Cluj

Peste 2000 de persoane, intre care se numara si Oana Boc, sotia primarului Emil Boc, protesteaza la Cluj-Napoca, fata de proiectul de la Rosia Montana, in timp ce la Timisoara protestul fata de exploatarea miniera a fost precedat de un flashmob in cadrul caruia aproximativ 30 de muzicieni au cantat Oda bucuriei. continuă pe Hotnews

Proteste impotriva proiectului Rosia Montana, in tara. Aproape 5.000 de manifestanti la Cluj

Aproape 5. 000 de persoane sursa: Citynews. ro), intre care s-a numarat si Oana Boc, sotia primarului Emil Boc, au protestat la Cluj-Napoca fata de proiectul de la Rosia Montana, in timp ce la Timisoara protestul fata de exploatarea miniera a fost precedat de un flashmob in cadrul caruia aproximativ 30 de muzicieni au cantat Oda bucuriei.

Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta.

Europarlamentarul PNL Adina Valean a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, considera ca pozitia PNL este cea corecta si se raliaza acesteia, aratand ca nu a afirmat niciodata ca ar fi in favoarea acestui proiect, transmite Mediafax. Cred ca pozitia PNL este cea corecta. Ma raliez la ea si votez impotriva proiectului Rosia Montana, a precizat Adina Valean, intrebata in legatura cu pozitia sa referitoare la proiectul Rosia Montana. Ea a spus ca nu a afirmat niciodata ca .

Manifestantii impotriva proiectului Rosia Montana anunta noi proteste de amploare duminica

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta un nou mars de protest in Capitala, duminica, incepand cu ora 17. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat deja participarea peste 4. 600 de persoane. Vezi in articol traseul manifestatiei. Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana sunt anuntate de asemenea si in alte orase din tara si din strainatate. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor din Capitala, precum si imagini foto si video de la manifestatii.

LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Peste 10.000 de manifestanti, in mars prin Capitala: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt peste 2000 de protestatari. Ora 20. 47 Coloana se apropie de intersectia cu Bd. Pantelimon. Se scandeaza Demisia, demisia!Ora 20. 35 O noua estimare neoficiala a jandarmilor: 10. 000 de persoane. Ora 20. 32 Pe Bd Iancului, cineva dintr-un bloc a proiectat pe blocul de vizavi o imagine cu Rosia Montana, in timp ce coloana se deplaseaza pe sub ferestrele de la blocuri. vezi foto in textOra 20. 28 Protestatarii au intrat pe Bd Iancului si scandeaza: Iesiti din casa, daca va pasa!----------------Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

LIVE TEXT Peste 12.000 de manifestanti marsaluiesc in Capitala impotriva proiectului Rosia Montana: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!/ Uniti salvam toata Romania/ Protesatarii au blocat transmisia celor de la Antena3, care au o masina nemarcata

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt peste 2000 de protestatari. Ora 22. 51 Rondul de la Universitate este blocat de motociclisti. Coloana de manifestanti ajunge in curand in Piata Universitatii. Ora 22. 40 Multimea a ajuns la Piata Pache Protopopescu si s-a oprit pentru cateva minute, pentru a incerca sa faca o numaratoare. S-a plecat insa in continuare pe Calea Mosilor. Ora 22. 30 Coloana a ajuns la Foisorul de Foc. Ora 22. 20 Antena 3 are o masina albastra nemarcata cu logo. Intrebati de catre protestatarii care i-au blocat emisia cu o pancarta cu Rosia Montana de la ce televiziune sunt , cei de la A3 au raspuns fie TVR Cultural, fie Sanatatea TV. Ulterior au confirmat ca sunt de la A3 pentru reporterul HotNews, cand a prezentat legitimatia de presa. -------------------------------------------------Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Manifestantii au plecat in mars in Capitala: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat prezenta, pana la ora 17. 30, 5100 persoane. Traseul pe care urmeaza sa plece acestia in mars prin Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt peste 2000 de protestatari. Ora 19. 43 In capatul coloanei se afla un grup de biciclisti. O parte dintre protestatari au ajuns deja la Foisorul de Foc. Ora 19. 40 Circulatia este blocata pe Bd Carol, pe sensul dinspre Piata Universitatii. Politistii redirectioneaza inca masinile de la rondul de la Piata Universitatii. Ora 19. 23 Majoritatea protestatarilor sunt tineri, unii au venit cu copiii in carucior, in spate sau de mana. Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

LIVE TEXT In jur de 15.000 de manifestanti au marsaluit in Capitala impotriva proiectului Rosia Montana: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!/ Uniti salvam toata Romania/ Protesatarii au blocat transmisia celor de la Antena3, care au o masina nemarc

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt circa 5000 de protestatari. Ora 0. 15 Protestul se stinge. La aceasta ora mai sunt circa 200 de persoane pe Bulevardul Elisabeta. Ora 0. 05 Rondul de la Universitate s-a eliberat complet, cirulatia s-a reluat. Ora 23. 48 La aceasta ora mai protesteaza in jur de 1. 000 de persoane, majoritatea spre Bulevardul Elisabeta. Ora 23. 18 In jur de 15. 000 de manifestanti au protestat duminica seara in Capitala sursa: Mediafax). Ora 23. 15 In rond si pe Bulevardul Elisabeta sunt cateva mii de protestatari, insa numarul lor incepe sa scada. Din ce in ce mai multe grupuri se retrag la metrou. Ora 23. 08 Multimea a intrat in rond si s-a deplasat pe Bulevardul Elisabeta pana in zona strazii Academiei, acolo unde se opreste. Intreaga zona pe Bulevardul Elisabeta pana la strada Academiei e ocupata de protestatari, la fel si rondul. Traficul in centrul Capitalei este complet blocat. Ora 22. 51 Rondul de la Universitate este blocat de motociclisti. Coloana de manifestanti ajunge in curand in Piata Universitatii. Ora 22. 40 Multimea a ajuns la Piata Pache Protopopescu si s-a oprit pentru cateva minute, pentru a incerca sa faca o numaratoare. S-a plecat insa in continuare pe Calea Mosilor. Ora 22. 30 Coloana a ajuns la Foisorul de Foc. Ora 22. 20 Antena 3 are o masina albastra nemarcata cu logo. Intrebati de catre protestatarii care i-au blocat emisia cu o pancarta cu Rosia Montana de la ce televiziune sunt , cei de la A3 au raspuns fie TVR Cultural, fie Sanatatea TV. Ulterior au confirmat ca sunt de la A3 pentru reporterul HotNews, cand a prezentat legitimatia de presa. -------------------------------------------------Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

VIDEO LIVE TEXT In jur de 15.000 de manifestanti au marsaluit in Capitala impotriva proiectului Rosia Montana: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!/ Uniti salvam toata Romania/ Protestatarii au blocat transmisia celor de la Antena3, care au o masina

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt circa 5000 de protestatari. Ora 0. 15 Protestul se stinge. La aceasta ora mai sunt circa 200 de persoane pe Bulevardul Elisabeta. Ora 0. 05 Rondul de la Universitate s-a eliberat complet, cirulatia s-a reluat. Ora 23. 48 La aceasta ora mai protesteaza in jur de 1. 000 de persoane, majoritatea spre Bulevardul Elisabeta. Ora 23. 18 In jur de 15. 000 de manifestanti au protestat duminica seara in Capitala sursa: Mediafax). Ora 23. 15 In rond si pe Bulevardul Elisabeta sunt cateva mii de protestatari, insa numarul lor incepe sa scada. Din ce in ce mai multe grupuri se retrag la metrou. Ora 23. 08 Multimea a intrat in rond si s-a deplasat pe Bulevardul Elisabeta pana in zona strazii Academiei, acolo unde se opreste. Intreaga zona pe Bulevardul Elisabeta pana la strada Academiei e ocupata de protestatari, la fel si rondul. Traficul in centrul Capitalei este complet blocat. Ora 22. 51 Rondul de la Universitate este blocat de motociclisti. Coloana de manifestanti ajunge in curand in Piata Universitatii. Ora 22. 40 Multimea a ajuns la Piata Pache Protopopescu si s-a oprit pentru cateva minute, pentru a incerca sa faca o numaratoare. S-a plecat insa in continuare pe Calea Mosilor. Ora 22. 30 Coloana a ajuns la Foisorul de Foc. Ora 22. 20 Antena 3 are o masina albastra nemarcata cu logo. Intrebati de catre protestatarii care i-au blocat emisia cu o pancarta cu Rosia Montana de la ce televiziune sunt , cei de la A3 au raspuns fie TVR Cultural, fie Sanatatea TV. Ulterior au confirmat ca sunt de la A3 pentru reporterul HotNews, cand a prezentat legitimatia de presa. -------------------------------------------------Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

VIDEO FOTOGALERIE In jur de 15.000 de manifestanti au marsaluit in Capitala impotriva proiectului Rosia Montana: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!/ Uniti salvam toata Romania/ Protestatarii au blocat transmisia celor de la Antena3, care au o masi

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. Traseul pe care se marsaluieste in Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. Marsuri s-au organizat si in marile orase din tara, in Cluj sunt circa 5000 de protestatari. Ora 0. 15 Protestul se stinge. La aceasta ora mai sunt circa 200 de persoane pe Bulevardul Elisabeta. Ora 0. 05 Rondul de la Universitate s-a eliberat complet, cirulatia s-a reluat. Ora 23. 48 La aceasta ora mai protesteaza in jur de 1. 000 de persoane, majoritatea spre Bulevardul Elisabeta. Ora 23. 18 In jur de 15. 000 de manifestanti au protestat duminica seara in Capitala sursa: Mediafax). Ora 23. 15 In rond si pe Bulevardul Elisabeta sunt cateva mii de protestatari, insa numarul lor incepe sa scada. Din ce in ce mai multe grupuri se retrag la metrou. Ora 23. 08 Multimea a intrat in rond si s-a deplasat pe Bulevardul Elisabeta pana in zona strazii Academiei, acolo unde se opreste. Intreaga zona pe Bulevardul Elisabeta pana la strada Academiei e ocupata de protestatari, la fel si rondul. Traficul in centrul Capitalei este complet blocat. Ora 22. 51 Rondul de la Universitate este blocat de motociclisti. Coloana de manifestanti ajunge in curand in Piata Universitatii. Ora 22. 40 Multimea a ajuns la Piata Pache Protopopescu si s-a oprit pentru cateva minute, pentru a incerca sa faca o numaratoare. S-a plecat insa in continuare pe Calea Mosilor. Ora 22. 30 Coloana a ajuns la Foisorul de Foc. Ora 22. 20 Antena 3 are o masina albastra nemarcata cu logo. Intrebati de catre protestatarii care i-au blocat emisia cu o pancarta cu Rosia Montana de la ce televiziune sunt , cei de la A3 au raspuns fie TVR Cultural, fie Sanatatea TV. Ulterior au confirmat ca sunt de la A3 pentru reporterul HotNews, cand a prezentat legitimatia de presa. -------------------------------------------------Ora 19. 10 S-a plecat in mars, pe Bd. Carol. Unul dintre bannerele purtate de manifestanti: Lacomia voastra trezeste Romania noastra!HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

LIVE TEXT A 22-a de zi de proteste impotriva proiectuluui Rosia Montana/ Manifestantii vor pleca intr-un mars in Capitala

Manifestantii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana organizeaza un nou mars de protest in Capitala, duminica seara, sub sloganul Uniti Salvam. La evenimentul lansat pe Facebook si-au anuntat prezenta, pana la ora 17. 30, 5100 persoane. Traseul pe care urmeaza sa plece acestia in mars prin Bucuresti este: Piata Universitaiti, Bd. Carol, Bd Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Carol, Universitate. UPDATE Ora 17. 40 La Fantana de la Universitate, punctul de intalnire al protestatarilor, se afla la aceasta ora cateva zeci de persoane. HotNews. ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )