Libnet.ro
UNICEF

16:15

Proteste in marile orase din tara: Oamenii au scandat Hai romani, hai cu toti, sa scapam tara de hoti (VIDEO)

B1 B1,
Proteste in marile orase din tara: Oamenii au scandat Hai romani, hai cu toti, sa scapam tara de hoti (VIDEO)

Protestele impotriva coalitiei de la guvernare continua. Sambata seara, peste 3. 000 de clujeni s-au adunat in Piata Unirii din oras pentru a cere demisia executivului si a lui Liviu Dragnea, precum si. continuă pe B1

Proteste in marile orase din tara: Oamenii au scandat Hai romani, hai cu toti, sa scapam tara de hoti. Reactia manifestantilor in fata CASEI lui Iohannis (VIDEO)

Protestele impotriva coalitiei de la guvernare continua. Sambata seara, peste 3. 000 de clujeni s-au adunat in Piata Unirii din oras pentru a cere demisia executivului si a lui Liviu Dragnea, precum si.

Proteste in mai multe orase din tara: Oamenii cer demisia lui Dragnea

Mii de persoane au iesit pe strazi in mai multe orase din tara precum Iasi, Cluj, Sibiu sau Timisoara. Acestia se aduaga celor peste 5. 000 de persoane care au protestat si in Piata Victoriei din.

Proteste si in mai multe orase din tara impotriva modificarilor la codul de procedura penala

Mii de oameni au iesit pe strazile mai multor orase din tara pentru a isi arata nemultumirea privind modificarile la codul de procedura penal adoptate luni seara in Parlament. La Sibiu, protestul.

La Olguta Vasilescu in judet sunt cei mai multi ASISTATI SOCIALI din tara: Am avut operatie de amigdalite si nu pot sa muncesc! - Statul plateste pentru lenesii din Dolj 68 DE MILIOANE DE LEI

Ministrul Muncii vrea sa revolutioneze sistemul, dar in ograda sa sunt cei mai multi asistati sociali din tara. Concret, statisticile arata ca in Dolj, judet din care vine Olguta Vasilescu, are cel m.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor: 32 de judete din tara sunt afectate(FOTO)

Meteorologii au emis joi o atentionate cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, pentru trei sferturi din tara. 32 de judete sunt vizate de avertizarea valabila vineri,.

Clujenii, din nou in strada. S-au anuntat proteste in mai multe orase din tara

Un nou protest la Cluj a fost anuntat pe Facebook, miercuri, 20 iunie, de la ora 19. Ieri au iesit in strada cateva mii de clujeni. Sunt anuntate proteste in mai multe orase din tara.

VIDEO Proteste si n mai multe orase din tara. Mii de oameni au manifestat la Cluj, Sibiu, Timisoara sau Iasi: Dect condusi de hoti, mai bine n strada toti, Hotii merg la nchisoare nu traiesc pe picior mare, Demisia, sobolan penal

Mai multe proteste au avut loc miercuri seara in tara fata de modificarea codurilor penale. Mii de oameni au iesit in strada la Cluj, Sibiu, Iasi, Timisoara, Constanta, Brasov, Bacau, Ploiesti sau Oradea. La Galati, protestatarii au adus corturi pe care au mesaje ironice la adresa liderilor PSD, iar la Alba Iulia a fost ironizata Dancila.

Perchezitii la marile spitale din Capitala

Politistii au facut, astazi, perchezitii la Spitalul Universitar, la Spitalul Colentina si Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino din Capitala, precum si la primaria comunei Izvoarele, judetul Giurgiu si la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Giurgiu, intr-un dosar in care mai multe cadre medicale sunt suspectate ca in perioada 2014-2017 ar fi decontat ilegal, cu documente false, servicii de ingrijiri medicale la domiciliul unor pacienti, informeaza News. ro.

Preturile alimentelor din tara noastra, cele mai mici din UE

Preturile la bunurile si serviciile de consum variau semnificativ in Uniunea Europeana UE), in anul 2017, in conditiile in care in Danemarca si Luxemburg preturile se situau la 142%, respectiv 127% fata de media din UE, la polul opus fiind Bulgaria 48%) si Romania, unde preturile se situau la 52%, fata de media din UE, arata datele publicate de Eurostat, citate de Agerpres.

Avertizare meteo! Cod galben de vreme instabila in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in zone din judetele Cluj, Salaj si Vrancea. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )