Libnet.ro
UNICEF

14:00

Proteste violente in Franta! Motivul pentru care mii de persoane au iesit in strada

Antena3 Antena3,
Proteste violente in Franta! Motivul pentru care mii de persoane au iesit in strada

Francezii au iesit in strada pentru a protesta fata de acea numita lege privind securitatea globala. Printre altele, proiectul incrimineaza publicarea fotografiilor sau inregistrarilor video in care apar membri ai fortelor de ordine in timpul unor operatiuni. Protestatarii spun ca asta afecteaza libertatea presei si permite ca brutalitatea agentilor sa ramana nedescoperita si nepedepsita. continuă pe Antena3

Viviana Sposub, despre motivul important pentru care a ajuns la TV. Ce a contat foarte mult

Viviana Sposub a dezvaluit motivul important pentru care a ajuns la TV. Ce a contat foarte mult in alegerea facuta, cititi in destainuirile facute de vedeta de la Ferma, in articolul de mai jos. De ce a ales Viviana sa lucreze in televiziune. Pentru asta m-am pregatit de mica! Viviana Sposub, coprezentatoare la Vorbeste Lumea .

S-a aflat suma pentru care se bat Pepe si Raluca Pastrama. Averea celor doi este din alta lume

Pe ce suma se bat inca sotii Pascu? Pepe si Raluca Pastrama au strans o avere considerabila in anii in care au format un cuplu. Despre ce suma e vorba? Ce avere au de impartit Pepe si Raluca Pastrama Pepe si Raluca iau decizii pe banda rulanta care sustin o despartire definitiva, desi fanii cuplului .

Operatiile estetice sunt din ce in ce mai cautate. De ce este Zoom motivul pentru aceasta industrie in plina expansiune in pandemie

Se pare ca multi dintre noi uram sa ne uitam la propriile noastre fete toata ziua in apelurile Zoom. Atat de mult, incat multi oameni apeleaza mai mult la procedurile cosmetice pentru.

Atentie, soferi. Greseli aparent minore pentru care iei amenda usturatoare atunci cand esti la volan

Daca ne amintim de traficul ingrozitor din Bucuresti, ne putem gandi probabil ca legislatia rutiera e prea blanda cu cei care se afla la volan. insa sanctiunile exista, iar ele pot fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )