Libnet.ro
UNICEF

14:30

PROTESTELE din Turcia: Mii de manifestanti, dispersati cu gaze lacrimogene.

România Liberă România Liberă,
PROTESTELE din Turcia: Mii de manifestanti, dispersati cu gaze lacrimogene.

Politia turca a recurs la gaze lacrimogene si tunuri de apa pentru a dispersa cateva mii de protestatarii adunati sambata in piata centrala din Istanbul inainte de a intra in Parcul Gezi, transmite Reuters, conform Hotnews. Protestul a fost organizat la apelul Platformei de Solidaritate Taksim, formata dintr-o serie de grupuri politice. Citeste si Turcia: Cel putin 22 de persoane suspectate de organizarea protestelor, inculpate sambata Organizatia a facut apel la populatia turca, cerandu-le . continuă pe România Liberă

Turcia: Tentativa a unui grup de protestatari de a intra in Parcul Gezi, impiedicata de politie cu gaze lacrimogene si tunuri de apa

Politia turca a recurs la gaze lacrimogene si tunuri de apa pentru a dispersa in jur de 3000 de protestatarii adunati sambata in piata centrala din Istanbul inainte de a intra in Parcul Gezi , punctul central al protestelor anti-guvernamentale desfasurate in Turcia luna trecuta, transmite Reuters.

Proteste ale studentilor in Peru: Politia foloseste tunuri cu apa si gaze lacrimogene

Politia peruana a folosit, joi, tunuri cu apa si gaze lacrimogene pentru dispersarea a mii de studenti care protestau in apropierea Parlamentului din Lima, informeaza AFP. Mai multe persoane au fost arestate dupa.

Peru: Politia folosste gaze lacrimogene impotriva unor studenti si bugetari nemultumiti

Politia peruana a recurs joi la tunuri cu apa si gaze lacrimogene impotriva a mii de studenti si functionari publici, care au manifestat in capitala Lima impotriva unor reforme ce ar urma sa impuna standarde mai dure asupra universitatilor si angajatilor din sectorul bugetar.

Peru: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva unor studenti si bugetari nemultumiti

Politia peruana a recurs joi la tunuri cu apa si gaze lacrimogene impotriva a mii de studenti si functionari publici, care au manifestat in capitala Lima impotriva unor reforme ce ar urma sa impuna standarde mai dure asupra universitatilor si angajatilor din sectorul bugetar.

Un vicepremier turc acuza evreii din diaspora pentru protestele antiguvernamentale din Turcia

Evreii din diaspora au incitat poporul turc sa iasa si sa protesteze, a declarat unul dintre vicepremierii Turciei. Cabinetul oficialului a revenit ulterior si a precizat ca afirmatiile facute jurnalistilor din orasul Kirikkale au fost scoase din context.

Legumicultorii din Romania au protestat fata de importul legumelor din Turcia: Aruncam rosiile pentru ca se strica

Legumicultorii din Romania se plang ca au muncit mai bine de jumatate de an pentru a aduce rosii pe tarabe, insa nimeni nu le cumpara, si ameninta ca vor trece la proteste extreme, scrie Digi 24. In timp ce buzoienii din Glodeanu Sarat arunca tone de rosii la canal pentru ca se strica in asteptarea cumparatorilor, tarabele din piete sunt pline de legume importate din Turcia.

Faze Tari: Asta e verigheta care te tine sa nu calci stramb; Departamentul de Stat al SUA a cheltuit 630.000 de dolari in doi ani pe like-uri pe Facebook; Metoda disperata la care a apelat un barbat din Turcia pentru a se lasa de fumat

Socant: Cum arata o anorexica, gravida in luna a sasea, care consuma doar 800 de calorii pe zi. O tanara din Marea Britanie a socat medicii, dupa ce, in luna a sasea de sarcina cantareste. Cercetatorii americani au scos o ureche bionica la o imprimanta 3D. Cu ajutorul unei imprimante 3-D, a unui vas petri si a catorva celule prelevate de la o vaca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )