Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sunt interese din afara ca Romania sa nu redeschida mineritul

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sunt interese din afara ca Romania sa nu redeschida mineritul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca exista interese din afara tarii ca Romania sa nu redeschida mineritul , insa a admis posibilitatea ca unii politicieni romani sa aiba interese financiare in cazul proiectului Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb despre proiectul Rosia Montana: Garantia de mediu este de 146 milioane de dolari anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in contul statului roman pentru proiectul de la Rosia Montana este de 146 de milioane de dolari.

Rovana Plumb, despre proiectul Rosia Montana: Garantia de mediu este de 146 de milioane de dolari anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in contul statului roman pentru proiectul de la Rosia Montana este de 146 de milioane de dolari.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov. In Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza peste o mie de persoane, acestea cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica noapte

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, in paralel cu mitingul urias din Bucuresti 15. 000 de manifestanti). In Piata Unirii din Cluj-Napoca au protestat mii de oameni 5. 000 - estimarea politiei, transmisa de Ora de Cluj, dar ziaristii publicatiei citate sustin ca au fost mult mai multi), acestia cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Ludovic Orban: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana ar fi o grava incalcare a promisiunilor electorale ale USL. Atat PNL, cat si PSD s-au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana in fata alegatorilor. Ne-am anagajat sa nu spijinim nici proiectul Rosia Montana, nici proiectul gazelor de sist, a declarat Orban. Orban a adaugat ca trimiterea proiectului de la Rosia Montana in Parlament incalca legea 52, prin care .

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa.

REVISTA PRESEI: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana.

Sediul Primariei, o gogoasa de 2,7 milioane de euro pe an. Maidanezii, un fonfleu electoral, titreaza Adevarul. Sorin Oprescu a acuzat de multe ori lipsa banilor pentru rezolvarea problemei maidanezilor. Cu toate acestea, in 2009, edilul a gasit resurse sa mute Primaria intr-un sediu cu o chirie de 2,7 milioane de euro pe an. Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana, scriu jurnalistii de la Cotidianul, care afirma ca deputatul Iulian Iancu, .

Elena Udrea: Ponta da dovada de imaturitate: Arunca proiectul Rosia Montana in Parlament ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre Rosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei si despre viata politica actuala. Despre Rosia Montana, Elena Udrea spune: Avem nevoie de locuri de munca. Dar nu stiu daca acest elocuri de munca sunt suficiente. Nu stiu si nu spune nimeni daca Romania castiga suficient fata de ce distrugeri vor fi acolo? Este o dovada de lasitate a lui Victor Ponta. Am ajuns aici dintr-un singur gest al lui, cand .

Ponta: Proiectul Rosia Montana poate fi indreptat in Parlament. ...

Premierul Ponta s-a declarat, luni, la TVR, de acord ca proiectul de lege privind Rosia Montana sa fie imbunatatit de Parlament. Singurele puncte pe care premierul doreste sa le pastreze in proiect sunt majorarea redeventei de la 2% la 6% precum si cresterea garantiei de mediu solicitate companiei care realizeaza exploatarea, relateaza Mediafax. Moderatorul a amintit ca despre proiectul de lege se spune ca are probleme. Si atunci haideti sa-l indreptam in Parlament, daca e o problema cu .

Ponta: Daca nu facem proiectul Rosia Montana nu e o mare problema pentru Romania

Primul ministru Victor Ponta a declarat, astazi, ca un esec al proiectului Rosia Montana nu ar reprezenta o mare problema pentru Romania, insa trebuie explicat foarte clar motivul pentru care acesta nu ar fi demarat pentru a evita sa se creeze impresia ca, de fapt, in Romania nu se face niciun proiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )