Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce spune Kelemen Hunor despre proiectul Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Kelemen Hunor despre proiectul Rosia Montana.

Guvernul ar trebui sa retraga din Parlament proiectul privind Rosia Montana, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmand ca actul contine multe elemente neconstitutionale, iar Comisia speciala nu poate rezova problema de fond, transmite Mediafax. In opinia lui Kelemen Hunor, Comisia parlamentara pentru Rosia Montana nu va rezolva problema de fond: Problema exploatarii miniere de la Rosia Montana nu poate fi rezolvata de aceasta comisie, fiindca proiectul de lege, asa cum . continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor, despre proiectul Rosia Montana: Eu cred ca trebuie asumat de Guvern, nu de catre Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca proiectul Rosia Montana ar trebui retras din Parlament si asumat in continuare de catre Guvern.

Ce spune Kelemen Hunor despre retragerea Ordinului National Steaua Romaniei acordat lui Tokes.

O retragere a Ordinului National Steaua Romaniei acordat lui Laszlo Tokes ar fi inoportuna, sutine Kelemen Hunor, detinator al distinctiei, citat de RFI, presedintele UDMR afirmand ca, desi de multe ori nu este de acord cu afirmatiile eurodeputatului, libertatea de exprimare este mai importanta, transmite Mediafax. Ieri miercuri, n. r. ) am trimis o scrisoare catre Cancelaria Ordinelor, pentru ca si eu sunt purtator al acestui Ordin si am fost chemat la Adunarea Generala, nu pot participa.

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Sunt interese din afara ca Romania sa nu redeschida mineritul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca exista interese din afara tarii ca Romania sa nu redeschida mineritul , insa a admis posibilitatea ca unii politicieni romani sa aiba interese financiare in cazul proiectului Rosia Montana.

Ludovic Orban: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana ar fi o grava incalcare a promisiunilor electorale ale USL. Atat PNL, cat si PSD s-au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana in fata alegatorilor. Ne-am anagajat sa nu spijinim nici proiectul Rosia Montana, nici proiectul gazelor de sist, a declarat Orban. Orban a adaugat ca trimiterea proiectului de la Rosia Montana in Parlament incalca legea 52, prin care .

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa.

REVISTA PRESEI: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana.

Sediul Primariei, o gogoasa de 2,7 milioane de euro pe an. Maidanezii, un fonfleu electoral, titreaza Adevarul. Sorin Oprescu a acuzat de multe ori lipsa banilor pentru rezolvarea problemei maidanezilor. Cu toate acestea, in 2009, edilul a gasit resurse sa mute Primaria intr-un sediu cu o chirie de 2,7 milioane de euro pe an. Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana, scriu jurnalistii de la Cotidianul, care afirma ca deputatul Iulian Iancu, .

Elena Udrea: Ponta da dovada de imaturitate: Arunca proiectul Rosia Montana in Parlament ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre Rosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei si despre viata politica actuala. Despre Rosia Montana, Elena Udrea spune: Avem nevoie de locuri de munca. Dar nu stiu daca acest elocuri de munca sunt suficiente. Nu stiu si nu spune nimeni daca Romania castiga suficient fata de ce distrugeri vor fi acolo? Este o dovada de lasitate a lui Victor Ponta. Am ajuns aici dintr-un singur gest al lui, cand .

Ponta: Proiectul Rosia Montana poate fi indreptat in Parlament. ...

Premierul Ponta s-a declarat, luni, la TVR, de acord ca proiectul de lege privind Rosia Montana sa fie imbunatatit de Parlament. Singurele puncte pe care premierul doreste sa le pastreze in proiect sunt majorarea redeventei de la 2% la 6% precum si cresterea garantiei de mediu solicitate companiei care realizeaza exploatarea, relateaza Mediafax. Moderatorul a amintit ca despre proiectul de lege se spune ca are probleme. Si atunci haideti sa-l indreptam in Parlament, daca e o problema cu .

Gabriela Firea, PSD: Este o ipocrizie sa spunem ca proiectul Rosia Montana nu a fost ...

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni Realitatea TV, ca proiectul de lege de la Rosia Montana a fost adus la cunostinta membrilor Guvernului. Senatorul i-a raspuns lui Ludovic Orban, la acuzatiile potrivit carora proiectul de lege nu a fost cunoscut de catre liberali, ca este o ipocrizie afirmatia sa. Daca nu cunoasteti, cum puteti fi impotriva a ceva?, l-a intrebat Firea. Gabriela Firea a adaugat ca USL a fost impotriva proiectului de la Rosia .

Antonescu: Proiectul Rosia Montana avea nevoie de avizul Ministerului Economiei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu stie de ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian, nu a spus care este pozitia sa cu privire la proiectul de exploatare de la Rosia Montana, fiindca nu a participat la acea sedinta de Guvern. Antonescu a explicat ca l-a rugat pe Victor Ponta sa amane dicutarea proiectului, insa acest lucru nu a fost posibil. Obiectivul Rosia Montana a fost trecut in chestiunea Ministerului Marilor Proiecte. Era necesar avizul Ministerului .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )