Libnet.ro
UNICEF

22:00

Protestul a mii de mineri din Targu Jiu: Liniste la majoritatea televiziunilor de stiri

Hotnews Hotnews,
 Protestul a mii de mineri din Targu Jiu: Liniste la majoritatea televiziunilor de stiri

Unul dintre cele mai mari proteste ale minerilor din ultima vreme, mitingul de la Targu Jiu al minerilor de la Complexul Energetic Oltenia, este tratat in general cu tacere la televiziunile de stiri. Mii de mineri si-au anuntat participarea la protestul programat sa aiba loc incepand de astazi la amiaza. Dar, la aproape o ora dupa momentul la care, potrivit presei locale, a inceput protestul, stirea a fost, cu unele exceptii, cvasi-inexistenta pe posturile centrale de stiri. continuă pe Hotnews

Mii de mineri protesteaza joi in Targu Jiu: Directorul CE Oltenia ii ameninta pe manifestanti cu disponibilizari

Aproximativ 5. 000 de mineri din Targu Jiu participa joi si vineri la proteste in centrul orasului. Oamenii se opun reducerii saptamanii de lucru de la cinci la patru zile. Ei sunt nemultumiti ca reducerea.

Aproximativ 5.000 de mineri protesteaza joi in Targu Jiu: Directorul CE Oltenia ii ameninta pe manifestanti cu disponibilizari

Aproximativ 5. 000 de mineri din Targu Jiu participa joi si vineri la proteste in centrul orasului. Oamenii se opun reducerii saptamanii de lucru de la cinci la patru zile. Ei sunt nemultumiti ca reducerea.

LIVE TEXT 4.000 de mineri protesteaza la Targu Jiu. Nici o televiziune nu transmite imagini de la miting. Directorul Complexului Energetic Oltenia i-a amenintat pe participantii la proteste ca vor fi primii disponibilizati

000 de mineri angajati ai Complexului Energetic Oltenia CEO) si-au anuntat prezenta la un miting de protest joi la Targu Jiu, unde vor manifesta impotriva intentiei conducerii de a reduce saptamana de lucru la 4 zile. Directorul CEO, Laurentiu Ciurel, i-a avertizat miercuri pe salariatii care vor participa in aceste zile la protestele organizate de sindicate ca vor fi primii pe listele de disponibilizari. In timp ce Complexul Energetic Oltetnia a ajuns intr-o situatie critica din cauza imposibilitatii de a vinde productia de carbune, Fondul Proprietatea - actionar majoritar la companiei - cere 5. 000 de disponibilizari suplimentare pentru a rentabiliza compania. Ora 12. 53: Maria Bircu, redactor-sef al ziarului Pandurul, transmite de la miting pentru cititorii HotNews. ro: Cei circa 4. 000 de mineri, estimarea organizatorilor, au stat zece minute in fata sediului companiei, unde au strigat Iesi afara, javra ordinara - inutil, pentru ca directorul Laurentiu Ciurel nu a iesit sa discute cu ei. Mitingul se desfasoara fara incidente, minerii au plecat pe traseul stabilit. Ora 12. 40: Premierul Victor Ponta participa in acest timp la inaugurarea unei sali de sport impreuna cu Adrian Nastase, fostul premier condamnat pentru coruptie. Ora 12. 25: Nici o televiziune centrala nu transmite imagini de la potestul minerilor. Singurele informatii disponibile sint in presa localaOra 12. 20: Aproximativ 4. 000 de mineri participa la mitingul de protest, potrivit presei locale Pandurul si Impact in Gorj). La Targu Jiu ploua torential.

Aproximativ 4.000 de mineri protesteaza la Targu Jiu, cerand demisia conducerii CE Oltenia

Circa 4. 000 de mineri de la Complexul Energetic Oltenia protesteaza, joi, la Targu Jiu, cerand demisia managerului companiei, care a decis diminuarea salariilor si reducerea programului de lucru de la cinci la patru zile, la ora transmiterii acestei.

VIDEO-FOTO Circa 3.000 de mineri au protestat la Targu Jiu impotriva conducerii Complexului Energetic Oltenia

Circa 3. 000 de mineri au protestat joi la Targu Jiu impotriva conducerii Complexuluiui Energetic Oltenia CEO), care a anuntat ca vrea sa reduca saptamana de lucru la 4 zile din cauza lipsei de cerere pentru carbuni. Mitingul, al carui organizator principal a fost controversatul sindicalist Marin Condescu - care controleaza si clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu - s-a desfasurat fara incidente, pe o ploaie torentiala. Minerii au cerut demisia directorului CEO, Laurentiu Ciurel, precum si revenirea la saptamina de lucru de 5 zile. Cu o zi inainte, Ciurel, manager sprijinit de PSD, i-a avertizat pe salariatii care vor participa la protestele organizate de sindicate ca vor fi primii pe listele de disponibilizari. In acest moment, Complexul Energetic Oltenia a ajuns intr-o situatie critica din cauza imposibilitatii de a vinde productia de carbune, iar conducerea gigantului energetic a decis sa intrerupa sponsorizarile pentru clubul Pandurii. Vezi in text o FOTOGALERIE cu imagini de la protest.

Abuz indreptat impotriva echipei B1 TV la Targu Jiu: Nu a fost lasata sa filmeze protestul minerilor (VIDEO)

Abuz la protestul minerilor din Targu Jiu. Echipa B1 TV nu a fost lasata de politie sa filmeze manifestarea celor 1. 000 de persoane nemultumite de faptul ca reducerea salariilor nu a fost negociata cu.

Jurnalistii B1 TV nu au fost lasati sa filmeze protestul minerilor la Targu Jiu. Prefectul de Gorj: Stiu ca in acel troson era interzisa parcarea

Abuz la protestul minerilor din Targu Jiu. Echipa B1 TV nu a fost lasata de politie sa filmeze manifestarea celor 1. 000 de persoane nemultumite de faptul ca reducerea salariilor nu a fost negociata cu.

Jurnalistii B1 TV nu au fost lasati sa filmeze protestul minerilor la Targu Jiu. Prefectul de Gorj: Stiu ca in acel troson e interzisa parcarea (VIDEO)

Abuz la protestul minerilor din Targu Jiu. Echipa B1 TV nu a fost lasata de politie sa filmeze manifestarea celor 1. 000 de persoane nemultumite de faptul ca reducerea salariilor nu a fost negociata cu.

5.000 de mineri de la Complexul Energetic Oltenia, asteptati sa iasa in strada joi si vineri, la Targu Jiu

000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia ar urma sa iasa in strada joi si vineri la Targu Jiu, dupa ce autoritatile locale au autorizat protestele, anunta Pandurul. ro. Protestul de joi este programat intre orele 12:00 si 17:00, iar cel de vineri intre 12:00 si 16:00. Minerii sunt nemultumiti de de reducerea programului de lucru si implicit a salariilor, dupa ce programul de lucru al celor 19. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia va fi redus de la 5 la 4 zile pe saptamana, incepand cu 1 iunie.

LIVE TEXT/ VIDEO-FOTO Minerii protesteaza la Targu Jiu si striga catre director Iesi afara, javra ordinara!

000 de mineri angajati ai Complexului Energetic Oltenia CEO) si-au anuntat prezenta la un miting de protest joi la Targu Jiu, unde vor manifesta impotriva intentiei conducerii de a reduce saptamana de lucru la 4 zile. Directorul CEO, Laurentiu Ciurel, i-a avertizat miercuri pe salariatii care vor participa in aceste zile la protestele organizate de sindicate ca vor fi primii pe listele de disponibilizari. In timp ce Complexul Energetic Oltenia a ajuns intr-o situatie critica din cauza imposibilitatii de a vinde productia de carbune, Fondul Proprietatea - actionar majoritar la companiei - cere 5. 000 de disponibilizari suplimentare pentru a rentabiliza compania. Vezi in text o FOTOGALERIE cu imagini de la protestOra 13. 26: Maria Bircu: Directorul Laurentiu Ciurel a spus, dupa plecarea minerilor din fata sediului companiei, ca sunt maximum 1. 800 de protestatari, in cea mai mare parte angajati ai firmelor subcontractoare, si a spus ca nu a iesit sa discute cu minerii pentru ca acestia nu si-au desemnat o delegatie de reprezentanti. Minerii au plecat inspre prefectura. Ora 13. 03: Potrivit Agerpres, la protest sint 3. 000 de mineri. Ora 12. 53: Maria Bircu, redactor-sef al ziarului Pandurul, transmite de la miting pentru cititorii HotNews. ro: Cei circa 4. 000 de mineri, estimarea organizatorilor, au stat zece minute in fata sediului companiei, unde au strigat Iesi afara, javra ordinara - inutil, pentru ca directorul Laurentiu Ciurel nu a iesit sa discute cu ei. Mitingul se desfasoara fara incidente, minerii au plecat pe traseul stabilit. Ora 12. 40: Premierul Victor Ponta participa in acest timp la inaugurarea unei sali de sport impreuna cu Adrian Nastase, fostul premier condamnat pentru coruptie. Ora 12. 20: Aproximativ 4. 000 de mineri participa la mitingul de protest, potrivit presei locale Pandurul si Impact in Gorj). La Targu Jiu ploua torential.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )