Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD: Adevarata miza a privatizarii sanatatii - doua miliarde de euro pentru prietenii ministrului Costache

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Adevarata miza a privatizarii sanatatii - doua miliarde de euro pentru prietenii ministrului Costache

PSD afirma ca adevarata miza a privatizarii sanatatii sunt cei 2 miliarde de euro pentru prietenii ministrului Costache, aceasta fiind motivul pentru care OUG privind reforma in sanatate a fost adoptata noaptea, pe repede inainte, fara nicio dezbatere si fara a avea toate avizele legale. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii: Aceasta e adevarata miza a privatizarii!

PSD vine cu acuzatii grave cu privire la OUG privind accesul spitalelor private la fondurile publice reprezinta un tun de miliarde de euro, bani care vor ajunge la prietenii ministrului Sanatatii, Victor Costache.

COALITIA PENTRU LIBERTATEA COMERTULUI SI A COMUNICARII: Guvernul Romaniei a respins initiativa antitutun care ar fi pagubit bugetul statului cu doua miliarde de lei anual

Camera Deputatilor a publicat Punctul de vedere negativ, adoptat de Guvern in sedinta din 28 ianuarie 2020, cu privire la initiativa antitutun. Coalitia pentru Libertatea Comertului si a Comunicarii CLCC) saluta decizia Executivului de a nu sustine pachetul de masuri antitutun care ar fi destabilizat peste 70. 000 de operatori economici din Romania si ar fi avut, conform estimarilor oficiale, un impact de peste doua miliarde de lei anual la bugetul general consolidat, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 6,16 miliarde de euro anul trecut

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 6,16 miliarde euro anul trecut, fata de 2018, la 106 miliarde euro, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). in aceasta perioada, datoria externa publica a ajuns la 39,49 miliarde euro.

VIDEO-Interviu: Cele 1.000 de miliarde Euro. Ce putem face cu Green Deal in Romania

1000 de miliarde de euro in urmatorii 10 ani - acestea vor fi fondurile pe care Uniunea Europeana le va investi prin Green Deal - pactul ecologic prin care vrea sa reduca poluarea. Vor fi bani si pentru antreprenorii romani? Am profitat ca negociatorul-sef al Parlamentului European pentru finantarea Green Deal este roman, pentru a intelege ce oportunitati vor aparea pentru oamenii de afaceri de la noi. Europarlamentarul Siegfried Muresan, numit recent raportor pentru Green Deal, ne-a explicat ce vor urmari noile fonduri europene, intr-un interviu acordat StartupCafe. ro, marti, la Strasbourg.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )