Libnet.ro
UNICEF

23:45

Marcel Ciolacu: PSD va conduce 8 comisii in Camera Deputatilor si 8 in Senat. Partidul e reprezentat potrivit algoritmului (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PSD va conduce 8 comisii in Camera Deputatilor si 8 in Senat. Partidul e reprezentat potrivit algoritmului (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, s-a aratat multumit de modul in care au fost impartite conducerile comisiilor parlamentare intre partide. Acesta a precizat ca PSD detine sefia a opt comisii din Ca. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: PSD va intra total in opozitie si va face o opozitie dura

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca social-democratii nu se vor prezenta marti la consult.

Cum s-au impartit comisiile la Camera Deputatilor. Lista completa a presedintilor si apartenenta lor politica

Camera Deputatilor si-a finalizat negocierea comisiilor. Grupul parlamentar al PSD detine sefia a 8 comisii permanente, PNL a 6, USR PLUS a 4 comisii, iar UDMR, AUR si grupul minoritatilor nationale a cate 2.

Lista oficiala cu noile functii. Cum si-au impartit partidele comisiile in Camera Deputatilor

Dupa ore intregi de negocieri, partidele parlamentare au stabilit conducerile comisiilor din Camera Deputatilor. in acord cu numarul mandatelor detinute, cele mai multe comisii vor fi conduse de PSD.

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Componenta comisiilor din Camera Deputatilor: PSD detine sefia a 8 comisii, PNL - 6, USR PLUS - 4, UDMR - 2, AUR - 2, minoritati - 2

Grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor detine sefia a 8 comisii permanente, PNL - 6, USR PLUS - 4, UDMR - 2, AUR - 2 si grupul minoritatilor nationale - 2,.

Marcel Ciolacu: Sunt probleme in constituirea Parlamentului. Tot grupul minoritatilor nationale a intrat in izolare

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca toti membrii grupului minoritatilor nationale de la Camera Deputatilor au intrat in izolare, dupa ce unul dintre ei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Asta e .

Camera Deputatilor a infiintat trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport

Camera Deputatilor a adoptat in plenul de marti seara modificarea Regulamentului forului legislativ pentru a infiinta trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport. Deputatul AUR Antonio Andruseac a precizat, inaintea votului, ca este creat un paralelism intre CCR si comisia pentru constitutionalitate. in replica, presedintele Camerei Ludovic Orban a spus ca si la Senat exista o astfel de comisie.

Camera Deputatilor are trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport

Camera Deputatilor a adoptat in plenul de marti seara modificarea Regulamentului forului legislativ pentru a infiinta trei noi comisii: constitutionalitate, stiinta si tehnologie, tineret si sport. Deputatul AUR Antonio Andruseac a precizat, inaintea votului, ca este creat un paralelism intre CCR.

PSD boicoteaza consultarile cu Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu: Vom face o opozitie dura (VIDEO)

PSD boicoteaza intalnirea cu Klaus Iohannis, protocolul pentru stabilirea noului guvern. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul marti,in cadrul unei conferinte de presa.

MARCEL CIOLACU: O sa am o discutie lamuritoare cu Dan Tudorache, daca doreste sa intre in Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca azi va avea o discutie lamuritoare cu Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, daca acesta doreste sa intre sau nu in Parlament, avand in vedere ca este urmarit penal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )