Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD castiga o noua primarie: Ionel Ciunt, noul primar al orasului Zalau

B1 B1,
PSD castiga o noua primarie: Ionel Ciunt, noul primar al orasului Zalau

Candidatul PSD la Primaria Zalau si fost prefect al judetului Salaj, Ionel Ciunt, a castigat categoric competitia electorala. Pe locul doi s-a clasat liberalul Radu Capilnasiu, primar al orasului. continuă pe B1

PSD castiga Braila: Marian Dragomir este noul primar

Primaria Brailei a fost castigata de Marian Dragomir de la PSD, potrivit presei locale. Acesta a obtinut 40% din voturi, fata de 20% cat a castigat Catalin Boboc, de la.

Candidatul PSD castiga la Focsani: Cristi Misaila, noul primar al orasului

PSD mai castiga o primarie. Social-democratul Cristi Misaila este noul primar al orasului Focsani. Misaila a obtinut 41,5% dintre voturi, dupa efectuarea numararii paralele a peste 80% din buletinel.

PSD castiga la Buzau: Constantin Toma, noul primar al municipiului

Conform rezultatelor partiale, Constantin Toma, candidatul PSD, si-a adjudecat fotoliul de primar al Buzaului cu peste 40 de procente. Noul primar le-a multumit pe Facebook buzoienilor, dar si colegilor.

Ionel Ciunt (PSD) castiga Primaria din Zalau - numaratoarea paralela

Social democratul Ionel Ciunt a castigat primaria municipiului Zalau in fata liberalului Radu Capilnasiu, primar al orasului in ultimii 12 ani, conform numaratorii paralele a PSD, anunta Agerpres. Candidatul PSD a obtinut peste 8. 000 din cele circa 21. 500 de voturi exprimate duminica la Zalau, in timp ce primarul in functie a fost votat de doar de circa 4. 500 de cetateni.

Alegeri locale 2016. Candidatul PSD, Ionel Ciunt, a votat pentru o administratie locala mai prietenoasa

Alegeri locale 2016. Fostul prefect, Ionel Ciunt, a votat la ora 8, pentru transformarea Zalaului dintr-un oras prafuit, intr-unul european.

Adrian Mocioniu (PSD), noul primar al Sloboziei

Social-democratul Adrian Mocioniu este noul primar al Sloboziei. Potrivit presei locale,candidatul PNL la functia de primar al Sloboziei, Ioan Martin, a pierdut in fata candidatului PSD, Adrian.

ALEGERI LOCALE 2016. BEJ: Catalin Flutur (PNL) a castigat Primaria Botosani. PSD castiga sefia CJ

Liberalul Catalin Flutur a castigat alegerile pentru functia de primar al municipiului Botosani, arata rezultatele facute publice de Biroul Electoral de Circumscriptie al municipiului Botosani. Astfel, el l-a invins pe candidatul PSD, primarul in exercitiu, Ovidiu Portariuc, cu 45,78% din totalul celor 38. 546 de voturi.

Adrian Dobre, noul primar al orasului Ploiesti

Liberalul Adrian Dobre este noul primar al Ploiestiului, conform unor surse myploiesti. ro. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu. Adrian Dobre are 40 de.

Alegeri locale 2016. Marian Dragomir, noul primar al Brailei: Mai putine vorbe si mai multe fapte!

Marian Dragomir, noul primar al Brailei, cel care a castigat alegerile locale 2016, a declarat ca, in mandatul sau, va vorbi mai putin si va face mai mult, astfel incat sa le confirme celor care i-au acordat incredere ca nu si-au irosit votul.

Alegeri locale 2016. Catalin Flutur este noul primar al Botosaniului. Acesta a castigat detasat fata de principalul contracandidat

In urma scrutinului de ieri si a numaratorii voturilor, liberalul Catalin Flutur este noul primar al municipiului Botosani. Acesta ar fi al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )