Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD: Se doreste prelungirea mandatului de presedinte al domnului Traian Basescu

Antena3 Antena3,
PSD: Se doreste prelungirea mandatului de presedinte al domnului Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca regimul condus de Traian Basescu isi doreste prelungirea mandatului lui Basescu, prin artificii de procedura si . continuă pe Antena3

VIDEO. Melescanu a depus juramantul ca minstru de Externe. Corlatean a demisionat si a refuzat sa deschida noi sectii de votare. Traian Basescu: Demisia lui Corlatean a intervenit prea tarziu.Va numesc datorita urgentei

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni dupa-amiaza, decretele privind incetarea mandatului lui Titus Corlatean la sefia MAE si numirea in functia de ministru de Externe a lui Teodor Melescanu.

Ponta, despre inca o suspendare a lui Traian Basescu ca sa-i ia pensia: Discutam de pe 17 noiembrie

Intrebat daca il mai suspenda pe Traian Basescu pentru a-i lua pensia, asa cum a afirmat in urma cu 2 saptamani, Ponta a spus ca va discuta aceste lucruri incepand cu 17 noiembrie, respectiv imediat dupa turul II al prezidentialelor si aratand ca nu i-a dat casa.

Ponta, despre iNCA o suspendare a lui Traian Basescu: Discutam de pe 17 noiembrie

Intrebat daca il mai suspenda pe Traian Basescu pentru a-i lua pensia, asa cum a afirmat in urma cu 2 saptamani, Ponta a spus ca va discuta aceste lucruri incepand cu 17 noiembrie, respectiv imediat dupa turul II al prezidentialelor si aratand ca nu i-a dat casa.

UPDATE. Traian Basescu nu l-ar fi numit pe Teodor Melescanu la Externe, dar a facut-o datorita urgentei

UPDATE - Presedintele Traian Basescu a declarat, la ceremonia de investitura a ministrului de Externe, Teodor Melescanu, ca nu l-ar fi numit pe acesta, dar pentru ca Melescanu a sustinut ca ar fi organizat.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a noului ministru de Externe: Teodor Melescanu depune juramantul la ora 17:30

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de numite al lui Teodor Melescanu in functia de ministru al Afacerilor Externe, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Traian Basescu a semnat pentru numirea lui Teodor Melescanu ca ministru de Externe

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Teodor Melescanu in functia de ministru de Externe. Conform comunicatului oficial de la Palatul Cotroceni, Teodor Melescanu va depunde juramantul.

Traian Basescu cere din nou demiterea ministrului de externe, Titus Corlatean

Presedintele Traian Basescu a declarat ca se impune demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca urmare a dezinformarii lansate de ministru in spatiul public, dupa care este ilegala organizarea de noi sectii de votare in strainatate.

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

Ponta: Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala * Iohannis: Orice se poate negocia Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu cere demisia ministrului de Externe Titus Corlatean

Presedintele Traian Basescu a cerut demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, dupa ce ministrul a declarat ca este ilegala organizarea de noi sectii de votare in strainatate. Acesta este comunicatul de.

Traian Basescu cere demiterea lui Titus Corlatean pentru dezinformare cu privire la numarul de sectii de votare din strainatate

Presedintele Traian Basescu cere demiterea imediata a ministrului de Externe, Titus Corlatean, in urma dezinformarii lansate in spatiul public prin declaratia de presa de vineri, in care a afirmat ca legal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )