Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu cere din nou demiterea ministrului de externe, Titus Corlatean

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu cere din nou demiterea ministrului de externe, Titus Corlatean

Presedintele Traian Basescu a declarat ca se impune demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca urmare a dezinformarii lansate de ministru in spatiul public, dupa care este ilegala organizarea de noi sectii de votare in strainatate. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri prezidentiale 2014. Scandalul votului din Diaspora continua: Basescu cere din nou demiterea ministrului de Externe

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca se impune demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca urmare a dezinformarii lansate in spatiul public, dupa care este ilegala organizarea de noi sectii de votare in strainatate cu ocazia alegerilor prezidentiale din 2014.

Traian Basescu cere demiterea lui Titus Corlatean pentru dezinformare cu privire la numarul de sectii de votare din strainatate

Presedintele Traian Basescu cere demiterea imediata a ministrului de Externe, Titus Corlatean, in urma dezinformarii lansate in spatiul public prin declaratia de presa de vineri, in care a afirmat ca legal.

Traian Basescu cere demiterea ministrului Corlatean

ACTUALIZARE 18:35 Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca se impune demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, ca urmare a dezinformarii lansate de ministru in spatiul public, dupa care este ilegala organizarea de noi sectii de votare in strainatate.

Presedintele Traian Basescu cere demisia ministrului de Externe Titus Corlatean

Presedintele Traian Basescu a cerut demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, dupa ce ministrul a declarat ca este ilegala organizarea de noi sectii de votare in strainatate. Acesta este comunicatul de.

Voturile Monicai Macovei, la un pas sa ajunga la unul dintre sustinatorii suspendarii presedintelui. Strategia, prevazuta de Traian Basescu inca din august (VIDEO)

Sustinerea Monicai Macovei pentru Klaus Iohannis a fost o strategie pe care Traian Basescu a prevazut-o inca din luna august a acestui an. La acea vreme, seful statului avertiza ca, daca Monica Macovei va.

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

Ponta: Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala * Iohannis: Orice se poate negocia Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Alegeri prezidentiale 2014. Teodor Atanasiu, incantat de propunerea presedintelui Traian Basescu pentru o dezbatere electorala la Palatul Cotroceni

Propunerea presedintelui Traian Basescu ca o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale 2014 sa aiba loc la Palatul Cotroceni este salutata de fostul ministru al Apararii Nationale, vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, care o considera o surpriza placuta.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

Traian Basescu a participat la o petrecere alaturi de Elena Udrea

Traian Basescu nu a mai aparut in public de o saptamana, dar a participat la o petrecere cu Elena Udrea. intrunirea a avut loc ieri, in apropiere de Bucuresti, si la ea au participat mai multi membri ai.

Traian Basescu, urari pentru cei care isi serbeaza ziua de nume de Sfintii Mihail si Gavril

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata, 8 noiembrie, un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, urand celor care isi serbeaza ziua de nume sanatate, impliniri si.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )