Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta, despre inca o suspendare a lui Traian Basescu ca sa-i ia pensia: Discutam de pe 17 noiembrie

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre inca o suspendare a lui Traian Basescu ca sa-i ia pensia: Discutam de pe 17 noiembrie

Intrebat daca il mai suspenda pe Traian Basescu pentru a-i lua pensia, asa cum a afirmat in urma cu 2 saptamani, Ponta a spus ca va discuta aceste lucruri incepand cu 17 noiembrie, respectiv imediat dupa turul II al prezidentialelor si aratand ca nu i-a dat casa. continuă pe România Liberă

Ponta, despre iNCA o suspendare a lui Traian Basescu: Discutam de pe 17 noiembrie

Intrebat daca il mai suspenda pe Traian Basescu pentru a-i lua pensia, asa cum a afirmat in urma cu 2 saptamani, Ponta a spus ca va discuta aceste lucruri incepand cu 17 noiembrie, respectiv imediat dupa turul II al prezidentialelor si aratand ca nu i-a dat casa.

Traian Basescu propune ca dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterile dintre candidatii pentru.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

Ponta: Basescu ar trebui sa stea mai departe de campania electorala * Iohannis: Orice se poate negocia Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta ii raspunde lui Traian Basescu. Nu apreciez implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu apreciaza implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, in conditiile in care seful statului a propus astazi ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se.

Traian Basescu propune ca dezbaterea Ponta-Iohannis sa se desfasoare la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, prin intermediul unui comunicat de presa, ca dezbaterea intre candidatii in alegerile prezidentiale Victor Ponta si Klaus Iohannis sa se desfasoare la Palatul.

Traian Basescu propune organizarea dezbaterii Ponta-Iohannis la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 14:45 Presedintele Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, respectiv Victor Ponta si Klaus Iohannis, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.

PSD: Se doreste prelungirea mandatului de presedinte al domnului Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca regimul condus de Traian Basescu isi doreste prelungirea mandatului lui Basescu, prin artificii de procedura si .

UPDATE. Traian Basescu nu l-ar fi numit pe Teodor Melescanu la Externe, dar a facut-o datorita urgentei

UPDATE - Presedintele Traian Basescu a declarat, la ceremonia de investitura a ministrului de Externe, Teodor Melescanu, ca nu l-ar fi numit pe acesta, dar pentru ca Melescanu a sustinut ca ar fi organizat.

VIDEO. Melescanu a depus juramantul ca minstru de Externe. Corlatean a demisionat si a refuzat sa deschida noi sectii de votare. Traian Basescu: Demisia lui Corlatean a intervenit prea tarziu.Va numesc datorita urgentei

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni dupa-amiaza, decretele privind incetarea mandatului lui Titus Corlatean la sefia MAE si numirea in functia de ministru de Externe a lui Teodor Melescanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )