Libnet.ro
UNICEF

20:30

PSD, in plin scandal inainte de Congres: Cine se lupta pentru functiile de conducere din partid(VIDEO)

B1 B1,
PSD, in plin scandal inainte de Congres: Cine se lupta pentru functiile de conducere din partid(VIDEO)

Termenul de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD expira joi, la ora 16:00. Majoritatea organizatiilor judetene ale PSD si-au desemnat candidatii pentru functiile de conducere din partid, care vor fi. continuă pe B1

Cine se lupta pentru locul 2 in PSD

Premierul Viorica Dancila are sustinerea regiunii Bucuresti-Ilfov pentru a fi presedinte executiv al.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIM MOMENT in plin SCANDAL in Justitie. Ce miscare face seful statului

In plin scandal in Justitie, generat de modificarea legilor justitiei si de procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta de.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

Congres PSD: Cine candideaza pentru noua conducere nationala/ Premierul Dancila, numarul doi in partid; Niculae Badalau nu va mai fi presedinte executiv, in schimb devine presedintele Consiliului National, in locul lui Mihai Fifor

Dupa doar doi ani si jumatate de la ultimul Congres, PSD urmeaza sa isi aleaga o noua garnitura de vicepresedinti, plus presedintele executiv si secretarul general, in cadrul unui Congres extraordinar organizat sambata, 10 martie, la Sala Palatului. Delegatii social-democrati vor da voturi impartiti pe regiuni, intr-un nou sistem - cate un barbat si cate o femeie pentru fiecare dintre cele opt regiuni ale tarii detalii privind aceasta impartire, in articol). Cu exceptia regiunii Muntenia si a Bucurestiului, unde exista doi candidati - Adrian Tutuianu Dambovita) si Serban Valeca Arges), plus Catalin Radulescu fara sustinerea organizatiei, respectiv Robert Negoita si Daniel Florea, in nicio regiune nu vor exista emotii, pentru ca judetele au cazut de acord dinainte si nu s-au inscris in cursa decat cate un barbat si cate o femeie. In ceea ce priveste batalia pentru pozitia de numar doi in partid, Niculae Badalau, cel care o ocupa acum - din decembrie 2016 - nu va mai candida. Presedinte executiv va deveni, cel mai probabil, premierul Viorica Dancila, intrata in cursa desi declarase contrariul in urma cu doua saptamani. Vezi lista de candidaturi in articol.

Cum l-a imbolnavit PSD pe Florian Coldea fix inainte de Congres

Seful Comisiei pentru controlul activitatii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a decis reprogramarea audierii lui Florian Coldea, fost director-adjunct al SRI, pentru ca ar fi fost racit. intr-o declaratie pentru site-ul ziare. com, Coldea l-a contrazis pe Manda spunand ca se poate prezenta oricand in fata parlamentarilor si ca amanarea a fost impusa de membrii comisiei, acolo unde PSD si ALDE au majoritatea.

Scandal inainte de Congresul PSD. Catalin Radulescu: Aceste alegeri sunt o farsa

Deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat miercuri ca a depus o contestatie la hotararea Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat, in baza careia fiecare regiune va fi reprezentata de doi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )