Libnet.ro
UNICEF

15:30

Psihologul Politiei Bihor si un agent al Protectiei Interne, arestati pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Psihologul Politiei Bihor si un agent al Protectiei Interne, arestati pentru trafic de influenta

Subinspectorul Loredana Mirela Coste, ofiter psiholog in cadrul Politiei Bihor, si agentul sef George Alexandru Botto, de la Serviciul judetean de Informatii si Protectie Interna, au fost retinuti in timp ce primeau bani de la un om de afaceri caruia i-au promis neinceperea urmaririi penale. Su. continuă pe Adevărul

Psihologul Politiei Bihor si un agent al Protectiei Interne, prinsi in timp ce luau mita

Psihologul Politiei Bihor si un agent al Protectiei Interne au fost retinuti, vineri, pentru trafic de influenta, informeaza Mediafax. Subinspectorul Loredana Mirela Coste, ofiter psiholog in cadrul.

Psihologul Politiei Bihor si un agent al Protectiei Interne, retinuti pentru trafic de influenta

Subinspectorul Loredana Mirela Coste, ofiter psiholog in cadrul Politiei Bihor, si agentul sef George Alexandru Botto, de la Serviciul judetean de Informatii si Protectie Interna, au fost retinuti, vineri,in.

Psihologul IPJ Bihor si un agent sef de la SIPI, retinuti pentru trafic de influenta.

Loredana Mirela Coste, ofiter psiholog in cadrul Politiei Bihor, si agentul sef George Alexandru Botto, de la Serviciul judetean de Informatii si Protectie Interna, au fost retinuti, vineri, in timp ce primeau bani de la un om de afaceri caruia i-au promis neinceperea urmaririi penale, potrivit DNA. Cei doi au fost prinsi in flagrant in urma unei actiuni a politistilor de la Serviciului judetean Anticoruptie Bihor in momentul in care primeau 7. 000 de euro, bani ce reprezentau o transa din suma .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )