Libnet.ro
UNICEF

06:45

UE pune la dispozitie un trilion de euro pentru combaterea schimbarilor climatice dupa ce liderii europeni au cazut de acord sa reduca emisiile de dioxid de carbon pana la zero

B1 B1,
UE pune la dispozitie un trilion de euro pentru combaterea schimbarilor climatice dupa ce liderii europeni au cazut de acord sa reduca emisiile de dioxid de carbon pana la zero

La capatul a zece ore de negocieri, liderii europeni au cazut de acord sa reduca emisiile de CO2 pana la zero pana in anul 2050, o exceptie urmand a fi facuta pentru Polonia, a carei productie de energie. continuă pe B1

Be EU: Masuri pentru combaterea schimbarilor climatice

Ursula von der Leyen prezinta astazi noul Green Deal - acordul verde european. Este vorba despre masuri importante pentru combaterea schimbarilor climatice.

Summitul COP25 a intrat in prelungiri; participantii cauta un compromis pentru documentul final privind combaterea schimbarilor climatice

Cea de-a 25-a Conferinta a ONU privind schimbarile climatice, COP25, care ar fi trebuit sa se incheie vineri, s-a prelugit si sambata la Madrid dupa ce in urma ultimelor negocieri desfasurate in timpul noptii a fost propus un nou document final prin care se incearca armonizarea pozitiilor divergente ale participantilor.

UE, vioara intai in combaterea schimbarilor climatice

Banca Europeana de Investitii face primul pas important catre evolutia la o economie care sa aiba ze.

Flora si fauna, in pericol din cauza schimbarilor climatice

Schimbarile climatice nu ii afecteaza doar pe oameni. Animalele si plantele salbatice, deja confruntate cu numeroase amenintari, trebuie sa faca fata si modificarilor climatice, a avertizat Uniunea Internationala pentru Conservarea Naturii UICN) cu ocazia unei actualizari a Listei rosii a speciilor amenintate cu disparitia de pe Terra, indemnand totodata tarile membre sa actioneze cu rapiditate.

ADMINISTRATIA PORTURILOR: Licitatie de 8,3 milioane euro pentru proiectul platformei de la Galati

Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime a lansat o licitatie de 39,6 milioane lei 8,3 milioane euro), fara TVA, bani europeni, pentru lucrari in cadrul proiectului Platforma Multimodala Galati, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, relateaza News. ro.

Guvernul va imprumuta 177 de milioane de euro pentru construirea a doua penitenciare

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru aprobarea unui imprumut in valoare de 177 de milioane de euro, in vederea construirii a doua penitenciare si a unor facilitati pentru pregatirea si recuperarea capacitatii de munca a personalului din.

Europenii cheltuiesc aproape 500 de euro pentru sarbatorile de iarna

Fiecare european va cheltui in medie 461 de euro in perioada sarbatorilor de iarna, cu 3,4% mai mult fata de 2018, ceea ce face ca piata totala estimata a cheltuielilor din aceasta perioada in Europa sa ajunga la 189,5 miliarde de euro, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )